Jet Kazasında Kızı Ölen Hüseyin Başaran Sürekli Bu Cümleyi Tekrarlıyormuş: Niye Bizimki? - Son Dakika
Güncel

Jet Kazasında Kızı Ölen Hüseyin Başaran Sürekli Bu Cümleyi Tekrarlıyormuş: Niye Bizimki?

İran'da düşen kendilerine ait jette kızı Mina'yı kaybeden iş adamı Hüseyin Başaran, "Bu uçaktan dünyada yüzlercesi var. Niye bizimki, niye bizimki?" cümlesini sürekli tekrarlıyormuş.

13.03.2018 10:06  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İran'da özel Türk jetinin düşmesi sonucu 11 kişinin yaşamını yitirmesinin ardından kahreden detaylar ortaya çıkıyor. Kazada ölen Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran, sürekli olarak "Bu uçaktan dünyada yüzlercesi var. Niye bizimki, niye bizimki?" sözlerini söylediği ortaya çıktı.

Sabah yazarı Bülent Cankurt kazadan sonra yaşananlarla ilgili köşesinde şu yazılara yer verdi;

"Önümüzdeki ay kızlarının mürüvvetini görmeye hazırlanırken, İran'dan gelen feci kaza haberi ile sarsılan Hüseyin-Beril Başaran çiftinin Kemer Country'deki evlerinin kapısı dün hiç kapanmamış. Mina'nın yedi arkadaşının ailesi de, taziyeleri Başaran çiftinin Kemer Country'deki evinde kabul etmiş. Orada oturan bir arkadaşım, yüzlerce kişinin eve girip çıktığını söyledi. Kendi şirketlerine ait uçakla gittikleri için Mina'nın arkadaşlarının da sorumluluğunu üstlenen Hüseyin Başaran, "Bu uçaktan dünyada yüzlercesi var. Niye bizimki, niye bizimki?" diye sürekli tekrarlıyormuş."

ÖLENLERİN YAKINLARI DNA ÖRNEĞİ VERDİ

İran'da düşen Türk jetinde hayatını kaybeden 11 kişinin cenazesi dün İran Adli Tıp Kurumuna teslim edildi. Cenaze yakınlarının İstanbul'da da Adli Tıp Kurumuna giderek kimlik tespiti için DNA örneği vermeleri istendi. Bunun üzerine dün akşam saatlerinde uçakta hayatını kaybedenlerden 10'unun birinci derecede yakını, İstanbul Adli Tıp Kurumuna gelerek DNA örneği verdiği öğrenildi. DNA örneklerinden elde edilecek sonuçların İranlı yetkili makamlara gönderileceği ve İran Adli Tıp Kurumunda bulunan cesetlerden alınan DNA profili ile karşılaştırılacağı belirtildi. Cenazelerin kimlik tespitinin ardından İstanbul'a gönderilerek Adli Tıp Kurumuna getirilmesi ve yeniden otopsi yapılması bekleniyor.

Jet Kazasında Kızı Ölen Hüseyin Başaran Sürekli Bu Cümleyi Tekrarlıyormuş: Niye Bizimki?
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jet Kazasında Kızı Ölen Hüseyin Başaran Sürekli Bu Cümleyi Tekrarlıyormuş: Niye Bizimki? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (104)

  • abuzittin: Bu bekarlığa veda partisi işide hep bu batı özentisi çakma işler...git kına yap kız kıza eğlen coş tutan yok..taaaaa dubaide işin ne üç kuruşluk iş için..Takdiri ilahi gerçi ama insan demedende edemiyor yani...bu iş biraz şımarıklığa kaçmış... 95 9 Yanıtla
  • .. : O kadar fakir varken niye bizimki niye niye.. Kısaca bunu demek istemiş 68 15 Yanıtla
  • inanç : Kaderi bilmeme veya inanmama varsa bu ve benzeri sorular normaldir.. 71 2 Yanıtla
  • Alexsis: Alın size veda partisi 39 6 Yanıtla
  • X men: Ölüm kılıcı daima tepemizde seni beni yok 32 3 Yanıtla
  • ......: BİZLERİN JETİ OLMADIĞI İÇİN SİZİN Kİ 27 7 Yanıtla orhan atak: çok iyiydi 6 3
  • Recep34: Pardon yanlış uçak düşmüş siz ölümsüzlüğü mü satın almıştınız? 25 9 Yanıtla
  • Aslı: Şehitlerimizin haberleri nerede? Vatan evlatlarımızın onurlu mücadelesiyle vücudunu parçalanarak can verdiği şehit mertebesine ulaştığı haberler nerede? Bunlardan bahset bunlardan! 24 6 Yanıtla URFALI63: BENDE TAM OLARAK BUNU YAZACAKTIM CUMARTESİ ŞEHİT VE YARALI VARDI DÜN 2 TANE ŞEHİT VAR HANİ BUNDAN BAHSEDEN VAR MI NEYMİŞ EFENDİM UÇAK DÜŞMÜŞ GİTMESEYDİ BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNEEE 6 4
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement