Uçakta Rezalet! İki Yolcu Cinsel İlişkiye Girerken Yakalandı - Son Dakika
Dünya

Uçakta Rezalet! İki Yolcu Cinsel İlişkiye Girerken Yakalandı

Amerikan Havayolu şirketi Delta Air Lines'ın Los Angeles-Detroit seferinde tanışan iki yolcu, uçuş sırasında cinsel ilişkiye girerken yakalandı.

02.11.2017 08:47  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikan Havayolu şirketi Delta Air Lines'ın Los Angeles- Detroit seferinde büyük bir skandal yaşandı.

CİNSEL İLİŞKİYE GİRERKEN YAKALANDILAR

The Washington Post gazetesinde yer alan habere göre uçuş sırasında 48 yaşındaki bir kadın yolcu ile 28 yaşındaki bir erkek yolcu cinsel ilişkiye girerken yakalandı.

UÇAKTA TANIŞMIŞLAR

İsmi açıklanmayan yolcular uçak Detroit'e indiğinde gözaltına alındı. İki yolcunun uçakta tanıştığı öğrenilirken soruşturma FBI'a devredildi. FBI yetkililerinden alınan bilgiye göre iki yolcunun da ağır ceza alabileceği belirtilirken konuyla ilgili Delta Air Lines herhangi bir açıklama yapmadı.

Uçakta Rezalet! İki Yolcu Cinsel İlişkiye Girerken Yakalandı

Son Dakika Dünya Uçakta Rezalet! İki Yolcu Cinsel İlişkiye Girerken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi "sus payı" davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement