Uçan Otomobil Faciası: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Uçan Otomobil Faciası: 1 Ölü

Uçan Otomobil Faciası: 1 Ölü

Küçükçekmece'de aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil karşı şeritteki kamyonetin üzerine düştü.

02.01.2012 03:12  Güncelleme: 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece'de aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil önce önündeki araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan otomobil karşı şeritteki kamyonetin üzerine düştü.

Kaza 23.00 sıralarında Küçükçekmece Sefaköy Halkalı caddesi Borusan otobüs durağı önünde meydana geldi. İddiaya göre Hakan T.'nin kullandığı 34 VZ 2524 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle aynı yönde seyreden bir otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan otomobil karşı şeride geçerek Hüseyin Doğan'ın kullandığı 34 V 4806 plakalı kamyonetin üzerine düştü. Sürücü Doğan ile Şükrü Doğan kamyonetin önünde sıkıştı. Kamyonetin arkasında oturan Cemile Doğan, Berivan Doğan ve Hasan Doğan da yaralandı.

Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri sıkışan Hüseyin ve Şükrü Doğan'ı çıkararak hastaneye gönderdi. Şükrü Doğan hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi. 4 kişinin tedavileri devam ediyor. Kazaya neden olduğu iddia edilen Hakan T. ise gözaltına alındı. Öte yandan Hakan T.'nin ilk çarptığı otomobilin sürücüsünün olay yerinden ayrıldığı anlaşıldı. Polis olay yerinden ayrılan sürücüyü arıyor.

Görgü tanıkları bir kamyonun Hakan T.'nin kullandığı otomobili sıkıştırdığını ve kazaya sebep olduğunu iddia etti. Kaza sebebiyle sıkışan trafik olay yerinden araçların çekilmesi ve yolun temizlenmesinden sonra normale döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uçan Otomobil Faciası: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement