Ak Parti İl Başkan Adayı Uçar'dan Kongreye Davet - Son Dakika
Politika

Ak Parti İl Başkan Adayı Uçar'dan Kongreye Davet

Ak Parti İl Başkan Adayı Uçar\'dan Kongreye Davet

AK Parti Batman İl Başkan Adayı Diyaettin Uçar, herkesi Başbakan'ın da katılım sağlayacağı İl Kongresine davet etti.

21.01.2015 12:50  Güncelleme: 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

25 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan kongrede İl Başkanlığa gelmesi beklenen Ak Parti İl Başkan Adayı Diyaettin Uçar, herkesi kongreye davet etti.

Omuzlarına ağır bir yük ile hizmet bayrağını devraldığını ifade eden Uçar, "AK Parti Batman İl başkanlığı seçim süreci seviyeli ve olgun bir atmosferde gerçekleştirilmektedir" dedi.

Uçar, "Temayül yoklamaları ve yapılan istişarelerin ardından şahsıma gösterilen teveccüh omuzlarıma ağır sorumluluklar yüklemektedir. Şahsım için bu liyakati gösteren tüm partili arkadaşlarıma tüm dostlara teşekkür ederim.

İnşallah kazanan Batmanlı olacak ve biz de hizmet eri olarak, bu hizmet kervanında yerimizi alacağız. Başbakanımız Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan görüşmenin ardından İstanbul uçağıyla Batman'a döndüğümüzde sevgi seliyle karşılaştım. Olağanüstü sevgi ilgi gösteren değerli dostlarımızı bu vefa tablosu sergiledikleri için minnetle yad ediyorum. Seçimde aday olan arkadaşlarımızın sergiledikleri olgun, sorumlu ve birlik beraberlikten yana tavır ve 'her şey millet için' duruşu takdirle anılmalıdır. Bu arkadaşlarımızı yürekten selamlıyorum. 25 Ocak 2015 tarihinde Batman Kapalı Spor Salonu'nda saat 13.00'te gerçekleştireceğimiz ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı İl kongremize tüm Batmanlıları davet ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Ak Parti İl Başkan Adayı Uçar'dan Kongreye Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement