Ücretsiz İnternet Hizmeti Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika
Güncel

Ücretsiz İnternet Hizmeti Büyük İlgi Görüyor

Ücretsiz İnternet Hizmeti Büyük İlgi Görüyor

Adıyaman Belediyesi gençlerin yoğun talebine kayıtsız kalmayarak şehir merkezindeki büyük parklarda ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı.

01.02.2018 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Belediyesi gençlerin yoğun talebine kayıtsız kalmayarak şehir merkezindeki büyük parklarda ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı.

Adıyaman Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde hizmete giren ücretsiz internet hizmeti hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Demokrasi Parkı, Mimar Sinan Kültür Parkı, Altınşehir Hacegan Parkı, Karaali Eğriçay Parkı ile şehir kalesi ve Keleş Konağı'nda kablosuz internet erişiminin halkın hizmetine açıldığını müjdeledi.

Özellikle üniversite öğrencileri ile gençler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan yeni uygulama hakkında görüşlerini dile getiren vatandaşlar ise belediyenin hayata geçirdiği hizmetlerle her geçen gün kalitesini arttırdığını belirtti.

Adıyaman Belediyesi'nin ücretsiz internet hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü Öğrencisi Mehmet Alkayış, "Günümüzün internet çağı olmasından dolayı böyle bir hizmetin topluma açık alanlarda verilmesi gerçekten yerinde bir hizmet. Adıyaman Belediyesine verdiği bu hizmetten dolayı tüm üniversite öğrencileri adına teşekkür ediyorum" dedi.

Adıyaman Üniversitesi İnşaat Bölümü Öğrencisi Berrin Ayhan ise verilen hizmetten dolayı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'ya teşekkür ederek, "Belediyeye ait parkta ücretsiz internet dışında çok uygun fiyata verilen çay ve diğer içeceklerde bizi çok memnun ediyor" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ücretsiz İnternet Hizmeti Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement