Üçtepe'de Kiraz Festivali Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Üçtepe'de Kiraz Festivali Düzenlendi

Üçtepe Belde Belediyesince kiraz festivali düzenlendi.

20.07.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üçtepe Belde Belediyesince kiraz festivali düzenlendi.

Belde merkezindeki festivalde konuşan AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, fındık gibi kirazın da anavatanının Giresun olduğunu söyledi.

Giresun'da sivil toplum örgütü ve belediyelerin festivaller ve toplantılar düzenlenmesinin önemli olduğunu anlatan Tatlı, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi tebrik ettiğini belirtti.

Üçtepe Belde Belediye Başkanı Harun Öztürk ise milli ürün olan kirazı tüm dünyaya tanıtmak için festival düzenlediklerini dile getirerek, "Kiraz Festivalini düzenlemekteki amacımız yöredeki kirazların tanıtımı açısından önemli olduğunu göstermektir. Festival beldenin kültür ve turizm bakımından gelişmesine katkı sağlayacaktır. Bu sene birincisini düzenlediğimiz festivali seneye daha geniş çaplı bir organizasyonla düzenleyeceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından yöresel sanatçılar konser verdi.

Festivale, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Ak Parti İlçe Başkanı Temel Işık, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çağlar, köy ve mahalle muhtarları, dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üçtepe'de Kiraz Festivali Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement