Üçtepe'de Okulların Dış Cephesi Yenilenecek - Son Dakika
Güncel

Üçtepe'de Okulların Dış Cephesi Yenilenecek

Üçtepe\'de Okulların Dış Cephesi Yenilenecek

Giresun'un Yağlıdere ilçesine bağlı Üçtepe beldesinde bulunan Üçtepe Ortaokulu ile İmam Hatip Ortaokulunun dış cephesi yenilenecek.

03.10.2018 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Yağlıdere ilçesine bağlı Üçtepe beldesinde bulunan Üçtepe Ortaokulu ile İmam Hatip Ortaokulunun dış cephesi yenilenecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, okullarda dış cephe yalıtımı ve iç cephe düzenlemesi yapılacağını söyledi.

Bölgenin kış aylarında yoğun yağış almasından dolayı okulların ısınma sorununu ortadan kaldırmayı amaçladıklarını ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:

"Desteklerini esirgemeyip bu projeyi finansa eden hayırsever iş adamı Abdurrahim Öztürk'e ve Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk'e şükranlarımı sunuyorum. Rahmetli Mehmet Öztürk'e Allah'tan rahmet diliyorum. Çocuklarımızın aydınlık geleceği için eğitime desteklerini esirgemeyen tüm eğitim gönüllülerine teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üçtepe'de Okulların Dış Cephesi Yenilenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Corendon Alanyaspor, Konyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    13:18 Corendon Alanyaspor, Konyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi, idari menajer Gökhan Çelebi'nin doğum günü kutlaması yapıldı. Antrenman, ısınma ve top kapma çalışmalarıyla devam etti ve taktik çalışmalarıyla sona erdi.

  • Muğla'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler Kaunos Antik Kenti'ni gezdi
    13:18 Muğla'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler Kaunos Antik Kenti'ni gezdi

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Köyceğiz Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Kaunos Antik Kenti'ni ziyaret etti. Öğrenciler, antik kentteki yapılar hakkında bilgi alarak tarihi bir yolculuk gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Kazı Başkanı Doç. Dr. Ufuk Çörtük, öğrencilere ve katılımcılara bilgi verdi.

  • Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu
    13:16 Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu

    Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli bölgelerinde yapılan uygulamalarda uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulunduran şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Operasyonlarda toplamda 11,39 gram bonzai, 0,44 gram metamfetamin, 1,22 gram metamfetamin, ruhsatsız tabanca, 65 adet fişek ve payp ele geçirildi. Şüpheliler hakkında tahkikat başlatılırken, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalara devam edileceği belirtildi.

  • Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı, lokanta ve kafe boykotuna tepki gösterdi
    13:15 Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı, lokanta ve kafe boykotuna tepki gösterdi

    Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, sosyal medyada başlatılan lokanta ve kafeler için iki günlük boykot çağrısına sert tepki gösterdi. Karabacak, boykot çağrısının esnafların itibarını zedelediğini ve yanlış olduğunu belirtti. Ayrıca, devletin denetim organlarının fahiş fiyat uygulayan işletmelere yönelik önlemler aldığını ve odaların da denetim çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.

  • Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilik Faaliyetlerine Devam Ediyor
    13:13 Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilik Faaliyetlerine Devam Ediyor

    Aksaray Belediyesi, sosyal belediyecilik çerçevesinde yaptığı çalışmaları yeni dönemde de sürdürüyor. Belediye Başkanı Evren Dinçer, ihtiyaç sahipleri, engelliler ve bakıma muhtaç aileler için çeşitli uygulamaları hayata geçireceklerini belirtti. Aksaray Belediyesi, hastalara bakım seti ve yeni doğan bebeklere hoş geldin seti hediye ediyor. Ayrıca glütensiz gıda desteği, evde sağlık hizmeti, evde bakım hizmeti gibi sosyal yardımlar da sunuluyor.


Advertisement