Üçüncü Kez Anne Olacak - Son Dakika
Magazin

Üçüncü Kez Anne Olacak

Üçüncü Kez Anne Olacak

Oscar ödüllü yıldız Kate Winslet, üçüncü kez hamile..

05.06.2013 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Winslet, geçen yılın Aralık ayında evlendiği Ned Rocknroll'dan bir bebek beklediğini duyurdu. Ünlü yıldız sözcüsü aracılığıyla yaptığı açıklamada, bu haberin eşini de kendisini de mutlu ettiğini belirtti.

Dünyanın en zengin işadamlarından biri olan Richard Branson'ın yeğeni olan Ned Rocknroll, Necker adasında tanıştı. Branson'ın sahibi olduğu adada tanıştıktan sonra başlayan romantik ilişkileri ilerledi ve çift geçen Aralık ayında gizlice evlendi. Basına duyurulmadan gerçekleşen törene Winslet'ın yakın arkadaşı Leonardo DiCaprio da katıldı.

Kate Winslet ilk evliliğini 1998'de Threapleton ile yapmıştı. Bu evlilikten çiftin Mia adını verdiği bir kız çocukları dünyaya gelmişti. Çift 2001 yılında ayrılmıştı. Winslet, 2003 yılında ise yönetmen Sam Mendes ile evlenmiş ve bu evliliğinden de bir oğlu olmuştu. Mendes ve Winslet, 2010 yılında boşanmıştı. Bu evliliğin sona ermesine Mendes'in genç oyuncu Rebecca Hall ile yaşadığı ilişkinin neden olduğu ileri sürülmüş ancak bu iddia hiçbir zaman doğrulanmamıştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Üçüncü Kez Anne Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement