Uçurtmalar Hazır, Haydi Şenliğe - Son Dakika
Yerel

Uçurtmalar Hazır, Haydi Şenliğe

Uçurtmalar Hazır, Haydi Şenliğe

Çocuklar ve çocukluk özlemi çekenler 26 Mayıs Pazar günü, Adana Merkez Park'ta buluşuyor.

24.05.2013 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuklar ve çocukluk özlemi çekenler 26 Mayıs Pazar günü, Adana Merkez Park'ta buluşuyor. Optimum Outlet Adana Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin geleneksel olarak düzenlediği "Uçurtma Şenliği" hazırlıkları tamamlandı. Uçurtmalarını kendi elleriyle yapan çocuklar, şimdi bunları özgürce göklerde havalandıracaklar.

20012-2013 eğitim-öğretim yılının tamamlanacak olması nedeniyle son sınavlara giren öğrenciler, düzenlenecek şenlikte sınav stresinden uzaklaşma fırsatı bulacaklar. Çocuklar çocukluğunu yaşayacak ancak, çocukluk özlemi çekenler de bu özlemlerini giderebilecekler. Rengarenk uçurtmalar göklerde kuş gibi süzülürken, şenliğe katılanlar unutulmaz bir gün yaşayacaklar.

Şenliğe katılmak isteyenler ise alışveriş merkezinin zemin katında oluşturulan atölyede uçurtmalarını yapmaya devam ediyorlar. Ziyaretçiler, 25 Mayıs Cumartesi gününe kadar Adana Optimum Outlet mağazalarından yapacakları 100 TL ve üzeri alışveriş karşılığında ücretsiz aldıkları malzemelerle uçurtmalarını yapmaya devam edecekler.

Seyhan Nehri kıyısında bulunan Merkez Park'ta, 26 Mayıs Pazar günü saat 15.00'de başlayacak Uçurtma Şenliğine, Frozen Kafe, Rossmann, Lescon, Mudo, Koçtaş, Fungate, Hamur Organizasyon, Optimum Outlet Çocuk Kulübü ve PTT de katılacak. Etkinlikte, Algomed Hastanesi ve Erkan Eğitim Kurumlarına bağlı Erkan Sağlık Meslek Lisesi "sağlık çadırlarıyla" destek verecek. Etkinlikte, Akdeniz Koleji, Morgül Anaokulu ve Adana Pony Club Organizasyon da yerini alacak. 17. Akdeniz Oyunları Koordinatörlüğü tanıtım ekibi de yarışmaların sembolü Caretta Caretta maskot karakteriyle katılımcıların hoşça vakit geçirmelerini sağlayacak.

Stantlarda, şenliğe katılanlara çeşitli sürpriz hediyeler dağıtılacak. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uçurtmalar Hazır, Haydi Şenliğe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement