Yorumcu Gürcan Bilgiç'ten canlı yayında skandal gaf: Ermeni takımı değil mi o? - Son Dakika
Spor

Yorumcu Gürcan Bilgiç'ten canlı yayında skandal gaf: Ermeni takımı değil mi o?

UEFA Avrupa Ligi'nde kuralar çekilmeden önce torbadaki olası rakipler değerlendirilirken ünlü yorumcu Gürcan Bilgiç canlı yayında büyük bir gaf yaptı. Sunucunun, "Karabağ mı gelsin diyelim?" sözleri üzerine Bilgiç, "Karabağ da deme, Ermeni takımı değil mi o?" dedi. Bilgiç'in bu hatasını Hüseyin Özkök, "Yok, Azerbaycan." diyerek düzeltti.

27.08.2022 13:55  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Spor'da Avrupa Ligi'nde kura çekimleri öncesi torbadaki rakiplerin değerlendirdiği programda, ünlü yorumcu Gürcan Bilgiç olay bir gafa imza attı.

"KARABAĞ DEME"

Yorumcu Melike Çelik'in Malmö, Ludogorets ve Karabağ'dan birini mi tercih ettiğini sorduğu Gürcan Bilgiç, "Karabağ da deme, Ermeni takımı değil mi o?" ifadelerini kullandı. Daha sonra araya giren programdaki bir diğer yorumcu Hüseyin Özkök, Gürcan Bilgiç'in hatasını, "Yok, Azerbaycan." diyerek düzeltti.

TRABZONSPOR VE FENERBAHÇE'NİN RAKİPLERİ

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, B Grubu'nda Dinamo Kiev, Rennes ve AEK Larnaca; Trabzonspor da H Grubu'nda Kızılyıldız, Monaco ve Ferencvaros ile eşleşti.

Yorumcu Gürcan Bilgiç\'ten canlı yayında skandal gaf: Ermeni takımı değil mi o?

Son Dakika Spor Yorumcu Gürcan Bilgiç'ten canlı yayında skandal gaf: Ermeni takımı değil mi o? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Nihat Tunahan: Böyle adamlar nasıl spor yorumcusu olabiliyorlar bu ülkede anlamv veremiyorum. Bu hata değil düpedüz cahillik. 0 0 Yanıtla
  • Erkan Çaçen: Şimdi bir spor yorumculuğu bunlardan bi haber olması çok ama çok üzücü yazık ülkemde maalesef çok yönlü kabiliyetleri ihtiyacımız var hakikaten yazık yani bir matematik hocası sadece matematikten bir spor yorumcusu sadece futboldan anlamaması oda anlıyorsa ama inanın çok eksiğiz maalesef 0 0 Yanıtla
  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Iğdır Üniversitesindeki gençlere destek mesajı verdi
    17:32 Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Iğdır Üniversitesindeki gençlere destek mesajı verdi

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Iğdır Üniversitesinde düzenlenen bir programa telefonla bağlanarak sınavlara hazırlanan gençlere destek mesajı verdi. Bakan Bak, gençlere spor aktiviteleri, burs ve barınma konularında her zaman destek olduklarını belirtti ve sınavlarda başarılar diledi. Programda ayrıca öğrencilere sınavlara hazırlık süreci, verimli çalışma yöntemleri ve sınav stresini yönetme konularında bilgiler aktarıldı.

  • Fenerbahçe - Olympiakos maçı için metro seferleri uzatıldı
    17:31 Fenerbahçe - Olympiakos maçı için metro seferleri uzatıldı

    Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan Fenerbahçe - Olympiakos maçı için Metro İstanbul, bazı metro seferlerini gece 01.00'e kadar uzatacağını duyurdu.

  • Aydın'da Ragbi Yıldızlar Grup Müsabakaları Başladı
    17:28 Aydın'da Ragbi Yıldızlar Grup Müsabakaları Başladı

    Aydın'ın Germencik ilçesinde düzenlenen Ragbi Yıldızlar Grup Müsabakaları, 11 ilden 350 sporcunun katılımıyla başladı. Belediye Başkanı ve Kaymakam da açılış seremonisine katıldı.

  • Kayseri'de düzenlenen 18 yaş altı Basketbol Erkekler Anadolu Şampiyonası devam ediyor
    17:23 Kayseri'de düzenlenen 18 yaş altı Basketbol Erkekler Anadolu Şampiyonası devam ediyor

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen 18 yaş altı Basketbol Erkekler Anadolu Şampiyonası Beyaz Grup müsabakaları Kayseri'de sürüyor. 16 takımın mücadele verdiği müsabakalar, Kayseri'deki 2 salonda gerçekleştiriliyor. Müsabakalar sonunda 4 takım Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

  • Ayvalıklı Milli Atlet Şahin Şenoduncu, Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na Hazırlanıyor
    17:23 Ayvalıklı Milli Atlet Şahin Şenoduncu, Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na Hazırlanıyor

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yetişen milli atlet Şahin Şenoduncu, Antalya'da düzenlenecek olan Bireysel ve Takımlar Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na katılmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Şenoduncu, altın madalya ve kupa kazanmayı hedeflediği şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek.

  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Seçimli Genel Kurulun Öne Çekilmesi Gerektiğini Söyledi
    17:19 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Seçimli Genel Kurulun Öne Çekilmesi Gerektiğini Söyledi

    Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 18 Temmuz olarak açıkladığı seçimli genel kurul toplantısının öne çekilmesi gerektiğini belirtti. Özbek, Kulüpler Birliği'nin başlattığı imza kampanyasına ise artık gerek kalmadığını ifade etti. Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ikna etmeye çalıştığını ve uzlaşmanın sonuç vereceğini düşündüğünü söyledi.

  • TÜSF Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları NEVÜ'de başladı
    17:15 TÜSF Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları NEVÜ'de başladı

    Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ev sahipliğinde başladı. NEVÜ'nün spor merkezinde gerçekleştirilen müsabakalara, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi erkek futsal takımları da katılıyor. Müsabakalar 18 Nisan'da sona erecek.

  • Cimbom'un kasası dolacak! Zaniolo için rekor bonservis talebi
    17:15 Cimbom'un kasası dolacak! Zaniolo için rekor bonservis talebi

    Galatasaray, Aston Villa'da istediğini bulamayan ve ülkesine dönmek isteyen Nicolo Zaniolo için kararını verdi. Sarı-kırmızılılar, Yıldız futbolcunun bonservisinden 25-30 milyon euro kazanmayı hedefliyor.

  • Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın Meşalesi Antik Olimpiyatların Doğduğu Yerde Yakıldı
    17:07 Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın Meşalesi Antik Olimpiyatların Doğduğu Yerde Yakıldı

    Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın meşalesi, Antik Olimpiyat Oyunlarının doğduğu yer olan Olimpia'da düzenlenen özel bir törenle yakıldı. Meşalenin Yunanistan'dan Paris'e olan yolculuğunun başlangıcı olan etkinliğe, IOC Başkanı Thomas Bach ve Paris 2024 Organizasyon Komitesi Başkanı Tony Estanguet'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Paris Olimpiyat Oyunları, 26 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek.

  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF seçimlerinin öne çekilmesini istedi
    16:58 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF seçimlerinin öne çekilmesini istedi

    Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) seçimli genel kurul tarihini öne çekilmesi gerektiğini söyledi. Özbek, TFF'nin başarılı bir yönetim sergilemediğini belirterek erken seçim çağrısı yaptı. Galatasaray olarak imza kampanyasına destek vereceklerini açıkladıklarını ancak TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin seçimli genel kurul kararı aldığını hatırlatan Özbek, diyalogla çözüm bulunması gerektiğini vurguladı.

  • Anadolu Üniversitesi Badminton Takımı Süper Lige yükseldi
    16:46 Anadolu Üniversitesi Badminton Takımı Süper Lige yükseldi

    Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi, Badminton Bölgesel Ligi'nde mücadele vererek Süper Lige yükselmeye hak kazandı. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ligde ikinci olan Anadolu Üniversitesi, gümüş madalya kazandı. Ayrıca, Anadolu Üniversitesi sporcusu Kerem Çınar, ferdi kategoride Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya elde etti.


Advertisement