UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi - Son Dakika
Yerel

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda Trabzonspor ile CSKA Moskova arasında yapılan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

02.11.2011 23:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda Trabzonspor ile CSKA Moskova arasında yapılan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Grupta aynı puana sahip olduğu CSKA Moskova karşısına mutlak galibiyet hedefiyle çıkan bordo-mavililer, ilk yarıda net gol pozisyonları üretmekte zorlandı. Karadeniz ekibi, defansın arkasına atılan toplarda, ofsayt taktiği uygulayan rakibinin bu taktiğinde başarılı olmasına engel olamadı.

CSKA Moskova ise ilk yarının başında ve sonlarında Doumbia'nın ayağından, diğerinde ise Vagner Love ile üç net gol fırsatını değerlendiremedi. Doumbia'nın şutlarının birinde gol çizgisinde Giray, diğerinde ise kaleci Tolga gole izin vermediler.

2. dakikada ceza alanı içinde kaleci Tolga'yı geçen Doumbia'nın sol çaprazdan yerden vuruşunda çizgi üzerindeki Giray, topu uzaklaştırarak büyük bir tehlikeyi önledi.

10. dakikada Adrian'ın ceza alanı çizgisinin önünden attığı şutta top, az farkla üstten auta gitti.

12. dakikada Vagner Love'ın ceza alanı dışından sert şutunda meşin yuvarlağı kaleci Tolga, üstten kornere gönderdi.

32. dakikada Colman'ın sağdan ortasında ceza alanı içindeki Vasili Berezutski ile girdiği mücadelede topu önünde bulan Burak'ın şutunda meşin yuvarlak, direğin yanından auta çıktı.

42. dakikada Colman'ın sağdan kullandığı köşe vuruşunda, ceza alanında iyi yükselen Burak'ın kafa şutunda top, üsten auta gitti.

43. dakikada Vagner Love'ın pasında ceza alanı içinde kaleci Tolga ile karşı karşıya kalan Daumbia'nın yerden şutunda top, Tolga'nın dizine çarparak yükseklik kazandı. Meşin yuvarlağı daha sonra savunma uzaklaştırmayı başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Alberto Undiano Mallenco, Fermin Martinez Ibanez, Juan Carlos Yuste Jimenez (İspanya)

Trabzonspor: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Serkan, Zokora, Colman, Adrian, Halil, Burak

CSKA Moskova: Gabulov, Aleksei Berezutski, Vasili Berezutski, Ignashevic, Schennikov, Mamaev, Aldonin, Dzagoev, Tosic, Vagner Love, Doumbia

Sarı kartlar: Dk. 26 Mamaev, Dk. 40 Doumbia

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement