Ufka Yolculuk Kültür ve Bilgi Yarışmaları" - Son Dakika
Güncel

Ufka Yolculuk Kültür ve Bilgi Yarışmaları"

"Ufka Yolculuk Kültür ve Bilgi Yarışmaları" kapsamında Adıyaman il temsilcileri, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i ziyaret etti.

12.01.2018 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Ufka Yolculuk Kültür ve Bilgi Yarışmaları" kapsamında Adıyaman il temsilcileri, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i ziyaret etti.

Ufka Yolculuk İl Temsilcisi Faruk Kürker, burada yaptığı konuşmada, yarışmanın önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da aynı şekilde tüm yurt genelinde ve online olarak dünya genelinde düzenleneceğini söyledi.

Yarışmanın, bu yıl 6'ıncısının yapılacağını ve konusunun ise "Sünnet olmadan ümmet olmaz" olduğunu belirten Kürker, şöyle konuştu:

"Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları Türkiye genelinde Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenmektedir. Başvurularımızı 4 Mart'a kadar alacağız. İlçemizde, 8 Nisan'da yapılacak olan yarışmanın tanıtım toplantı ve bilgilendirme ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl Türkiye genelinde 587 bin 198, ilçemizde ise 480 kişi bu yarışmaya katıldı. Bu yıl yine hedefimiz yüksek. İnşallah bu yarışma sayesinde daha çok kişiyi Kur'an ve sünnetle buluşturmuş oluruz."

Belediye Başkanı Özdemir, kendisini ziyaret eden Faruk Kürker, Mustafa Akcan ve Mehmet Saçıkara'ya teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ufka Yolculuk Kültür ve Bilgi Yarışmaları' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement