Uğur Işılak: "Ben Bir Dava Adamına Eser Yaptım, Sanat Hayatım Bitecekse Bitsin" - Son Dakika
Politika

Uğur Işılak: "Ben Bir Dava Adamına Eser Yaptım, Sanat Hayatım Bitecekse Bitsin"

AK Parti’nin yerel seçimlerde kullandığı “Dombra” şarkısını seslendirdiği için eleştirildiğini belirten Uğur Işılak, “Ben bir dava adamına, bir sevda adamına eser yaptım. Bundan dolayı sanat hayatım bitecekse bitsin” dedi.

19.03.2015 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin yerel seçimlerde kullandığı "Dombra" şarkısını seslendirdiği için eleştirildiğini belirten Uğur Işılak, "Ben bir dava adamına, bir sevda adamına eser yaptım. Bundan dolayı sanat hayatım bitecekse bitsin" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birlik Vakfı tarafından düzenlenen "Çanakkale Ruhu ve Gençlik" konulu kompozisyon yarışmasının ödül törenine katıldı. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda ilk olarak sahneye gelen sanatçı Uğur Işılak, AK Parti'nin 2014'teki seçimlerde kullandığı "Dombra" isimli şarkıyı seslendirdi. AK Parti'nin seçim şarkısını seslendirdiği dönemde kendisine yöneltilen eleştiriler olduğunu belirten Uğur Işılak, "Bana bu eseri okuduğum zaman 'Uğur sen sanat hayatını bitirdin' dediler. Niye diye sordum. 'Çünkü sen bir politikacıyı, bir siyaset adamına eser yaptın. Bir sanatçı böyle yaparsa sanat hayatını bitirmiş olur' dediler. Ben de dedim ki 'bilakis bununla sanat hayatım aslında yeni başlıyor diyebilirim' Sebebine gelince, zaten 25 yıldır sanat icra ediyoruz fakat ben bir siyasetçiye eser yapmadım, burada bir yanlış anlaşılma var, bir politikacıya eser yapmadım, hatta bir başbakanına eser yapmadım. Ben bir dava adamına, bir sevda adamına eser yaptım. Hadise bundan ibaret. Bundan dolayı sanat hayatım bitecekse bitsin dedim. Onun için biz kıymetli Cumhurbaşkanımızı, başbakan olduğu dönemde de, bugün de, yarınlarda da öyle olacak, bir siyaset adamı olarak, bir politikacı olarak sevmedik. Mutlaka o siyasetin de, politikanın da hakkını verdi ama bizim onu sevme sebebimiz onun sevda adamlığıdır, dava adamlığıdır ve sözünün eri oluşu ve çıktığı yoldan geri dönmeyi olmuştur" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Uğur Işılak: 'Ben Bir Dava Adamına Eser Yaptım, Sanat Hayatım Bitecekse Bitsin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement