Uğur Işılak: Erdoğan'dan Değil Muhalefetten Korkuyorum - Son Dakika
Güncel

Uğur Işılak: Erdoğan'dan Değil Muhalefetten Korkuyorum

Uğur Işılak: Erdoğan\'dan Değil Muhalefetten Korkuyorum

Sanat camiasıından bazı isimlerin "Erdoğan'dan korkuyoruz" çıkışına tepki gösteren Uğur Işılak "Ben de muhalefetten korkuyorum, Erdoğan'dan korkmuyorum" dedi.

29.01.2015 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülke TV'de Turgay Güler'in Sıradışı programına konuk olan sanatçı Uğur Işılak, sanat camiası içinden bazı isimlerin "Erdoğan'dan korkuyoruz" çıkışına tepki gösterdi.

EMRE KINAY: FİKRİMİZİ BEYAN EDEMİYORUZ

Önceki hafta dizi ve sinema oyuncusu Tamer Karadağlı son olarak da Emre Kınay'ın "Sayın Cumhurbaşkanımızdan korkumuzdan fikrimizi beyan edemiyoruz, korkuyoruz. Halk bile bu korku silsilesi için hikayeler uyduruyor. Yaşlı bir amca kahvede Cumhurbaşkanı konvoyuna elle işaret yaptığı için bir adamın apar topar götürüldüğünü anlatıyor. Herkes evinden alınmaktan korkuyor. Tıpkı 1938-1940'lardaki Hitler Almanyası'ndaki gibi" şeklindeki sözlerle gündeme gelmişti.

UĞUR IŞILAK: ERDOĞAN'DAN KORKMUYORUM

Emre Kınay ve Tamer Karadağlı'nın bu sözlerine tepki gösteren Işılak "Kimi Cumhurbaşkanı'ndan korkuyor, ben de muhalefetten korkuyorum, Erdoğan'dan korkmuyorum" dedi.

"ARTIK ALDIRIŞ ETMİYORUM"

Geçtiğimiz yıl içinde muhalefet partilerinden ve sosyal medya üzerinde 'Dombra' şarkısı nedeniyle ağı küfür ve hakaretlere maruz kaldığını söyleyen Işılak, "Artık kulak asmıoyurm. İnsanın dilinin kemiği yok derler. Başarıyı hazmedemeyen bir kitle var. İşleri sürekli çamur atmak. Sadece ben değil, diğer sanatçı arkadaşlarım da aynı mahalle baskısına maruz kalıyor. Onlara da tavsiyem ciddiye almasınlar" şeklinde konuştu.

SİYASETE YEŞİL IŞIK

Uğur Işılak, 'siyasete girmeyi düşünüyor musunuz sorusuna da 'Şuana kadar böyle bir düşüncem yok. Millete hizmet adına kader bizi oralara götürürse de kaçmak olmaz' dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Uğur Işılak: Erdoğan'dan Değil Muhalefetten Korkuyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • sivridil: daha düne kadar ülkücüydün, gömlek değiştirme hakkınımı kullandın 17 1 Yanıtla
  • neco: Demekki donegin bir beklentisi var. nasil yavas yavas meydana cikiyor. 7 7 Yanıtla
  • gerçek: doğru söylemiş helal olsun. bu muhalefet ve gezi kafalı yalakaları iktidar olmadan bile kendi fikirlerinde olmayanları ipe geçirmeye her zaman meraklı olmuşlardır mevlam fırsat vermesin inşallah. . . 0 2 Yanıtla

Advertisement