Uğur'la Aynı Kaderi Paylaşıyor - Son Dakika
Güncel

Uğur'la Aynı Kaderi Paylaşıyor

Kahramanmaraş'ta, henüz otuz günlük iken çıkan yangında beşikte yüzü yanan 13 yaşındaki Leyla Demirci, "Okula gidebilmek için ben de yüz nakli olmak istiyorum" dedi.

25.01.2012 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta, henüz otuz günlük iken çıkan yangında beşikte yüzü yanan 13 yaşındaki Leyla Demirci, "Okula gidebilmek için ben de yüz nakli olmak istiyorum" dedi.

Evlerinde çıkan yangında 30 günlük bebekken yüzü yanan 13 yaşındaki Leyla Demirci, Türkiye'nin ilk yüz nakli yapılan hastası Uğur Acar'ı daha önce görmediğini ancak yeni yüzü ile görmek istediğini söyledi. Bebekken yüzü yandıktan sonra 8 boyunca Ankara'da çeşitli hastanelerde tedavi gördüğünü ve pek çok ameliyat geçirdiğini belirten Leyla Demirci, "1.5 yıl önce Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde kol nakli yapıldığını televizyonlarda gördük. Daha sonra biz de yüz nakli yapılması için Akdeniz Üniversitesi

Hastanesi'ne başvurduk. 3.5 aydır burada uygun donör bekliyorum" dedi.

Antalya'DA OLDUĞUM İÇİN OKULA GİDEMİYORUM

Uğur Acar'a yapılan yüz nakli ile doktorların büyük bir başarıya ulaştıklarını söyleyen Leyla Demirci, şöyle konuştu: "Ben de yüz nakli olmak istiyorum. İyileşip eve gitmek istiyorum. En çok okula gidebilmek için yüz nakli olmayı istiyorum. Yüz nakli için Antalya'da beklediğim için okula gidemiyorum. 7. sınıfa kadar okula gidebildim."

ARKADAŞLARIM HOŞGÖRÜLÜ

Okulda arkadaşları ve öğretmenlerinden büyük yakınlık ve hoşgörü gördüğünü anlatan Leyla Demirci, "Kimse benden korkmuyordu. Arkadaşlarım hoşgörülü idi. Öğretmenlerim de çok hoşgörülü. Kardeşlerim de bu yüzüme alıştı" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uğur'la Aynı Kaderi Paylaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement