Uğur'lu Bebekler 1 Yaşında - Son Dakika
Güncel

Uğur'lu Bebekler 1 Yaşında

Uğur\'lu Bebekler 1 Yaşında

Uğur Eğitim Kurumları'ndan, anaokulundan üniversiteye kadar ücretsiz eğitim alma fırsatı yakalayan ‘Uğur’ isimli 24 bebek birinci yaşını kutladı.

06.12.2013 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uğur Dershaneleri’nin 45. yıl kutlamaları kapsamında ömür boyu ücretsiz eğitim vereceği Uğur isimli 24 bebek, birinci yaşına girdi. 5 Aralık 2012 tarihinde doğan 24 Uğur adlı bebeğin doğum günü için Bakırköy Uğur Dershanesi’nde kutlama yapıldı. Programa çocuklarıyla birlikte katılan aileler yakaladıkları fırsattan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Uğur bebeklerin, eğitim hayatlarının başlangıcı olan anaokulundan itibaren ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite dönemine kadar tüm eğitimleri Uğur Dershanesi tarafından karşılanacak.

Uğur’lu bebeklerden Uğur Çayır’ın annesi Öznur Çayır, “Uğur 5 Aralık'ta doğdu. 4 Aralık bizim evlilik yıldönümümüzdü. Aslında çok üzülmüştüm 4 Aralık'ta doğmadığına ama Uğur Eğitim Kurumları'nın 5 Aralık'ta doğan bebeklerin tüm eğitim masraflarını karşılayacaklarını öğrendik ve çok mutlu olduk. Gerçekten uğurlu bir bebek oldu” ifadelerini kullandı.

Uğur Akıncı’nın annesi Deniz Ebru Akıncı ise, “5 Aralık güzel bir gündü. Güzel bir fırsat kazandık. Hayatı boyunca ücretsiz okuyacak ve güzel bir eğitim alacak” şeklinde konuştu.

Birinci yaş kutlamaları İstanbul dışında da eş zamanlı olarak çeşitli illerde kutlandı. Karadeniz Ereğlili bebek Uğur Kaya, annesi Nurdan ve babası Ertan Kaya ile doğum günü organizyonuna katıldı. Diyarbakır'lı minik Uğur Turgut, annesi Gazal Turgut, babası Ömer Turgut ve Batman'lı Uğur bebek Uğur Korkut, annesi Pınar Korkut, babası İlhan Turgut ile birlikte birinci yaşını kutladı.

NİHAL IŞIK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uğur'lu Bebekler 1 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement