Uğur Mumcu Acıpayam'da Anıldı - Son Dakika
Yerel

Uğur Mumcu Acıpayam'da Anıldı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Acıpayam Şubesince Uğur Mumcu'yu anma etkinliği düzenlendi.

01.02.2012 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Acıpayam Şubesince Uğur Mumcu'yu anma etkinliği düzenlendi.

Talip Özkan Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, ADD Denizli Şube Başkanı Gülizar Biçer Karaca, ADD Acıpayam Şube Başkanı İlhan Gümüş, CHP İlçe Başkanı Ömer Alev, DSP İlçe Başkanı Fethi İlhan, ADD üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

ADD Denizli Şube Başkanı Gülizar Biçer Karaca, yaptığı konuşmada, Mustafa Kemal Atatürk'ün aydınlanma meşalesini gelecek nesillere ulaştırma çabasında karanlık güçlerin katlettiği aydınları saygıyla andıklarını belirterek, "Onların ellerinden aldığımız aydınlanma meşalesini, aynı kararlılıkla gelecek nesillere taşıyacağız. Ne onları ne de savundukları düşünceleri unutmayacağız, unutturmayacağız" diye konuştu.

ADD Acıpayam İlçe Başkanı İlhan Gümüş de şunları ifade etti:

"Bu ülkede Uğur Mumcu, Muammer Aksoy, Bahriye Üçok, Ahmet Taner Kışlalı, Turan Dursun, Necip Hablemitoğlu ve daha nice aydın, gazeteci, yazar ve bilim adamı, hunharca katledildiler. Çoğunun failleri bulunamadı. Dava dosyaları adaletin tozlu raflarında kaldı. Bazı katiller de cezaevlerinden çıkarak kahramanlaştırıldı. Onun sesini, düşüncelerini ve kalemini durduramayan karanlık güçler, onu öldürerek durdurabileceklerini sandılar, ama yanıldılar. Bugün milyonlarca insan, Uğur Mumcu'nun düşüncelerini, anlayışını sürdürmektedir. Bir Mumcu gitti, yerine milyonlarca Mumcu bitti."

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uğur Mumcu Acıpayam'da Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement