Uğur okulları darıca kampüsü düzenlenen törenle açıldı - Son Dakika
Güncel

Uğur okulları darıca kampüsü düzenlenen törenle açıldı

Uğur okulları darıca kampüsü düzenlenen törenle açıldı

TÜRKİYE'nin 44 ilinde faaliyet gösteren Uğur Okulları, Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Darıca Kampüsünü hizmete aldı.

04.09.2019 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
TÜRKİYE'nin 44 ilinde faaliyet gösteren Uğur Okulları, Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Darıca Kampüsünü hizmete aldı.

Uğur Okulları Darıca'da toplam 2 bin 550 metrekare kapalı alan ve 2 bin metrekare açık alan olmak üzere 4 bin 550 metrekare alanda 20 derslik ile eğitim verecek. Okulda STEM Laboratuvarı, Robotik Laboratuvarı, Bilişim Laboratuvarı, Teknoloji Tasarım Laboratuvarı, Fizik, Kimya, Biyoloji Laboratuvarları, Görsel Sanatlar ve Müzik Laboratuvarları, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, kütüphane, açık ve kapalı spor alanları gibi birçok fiziki olanak yer alıyor.

500 öğrenci kapasiteli yeni kampüs, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, Uğur Okulları genel müdür yardımcıları, Uğur Okulları Darıca Kampüsü Kurucu Müdürü İrfan Yılmaz, Darıca Kampüsü kurucusu Kenan Demirci, eğitim yöneticileri ile çok sayıda davetlinin katıldığı tören ile açıldı.

ÇINAR MİSALİ BÜYÜYECEĞİZ

Programın açılış konuşmasını yapan Uğur Okulları Darıca Kampüsü Kurucu Müdürü İrfan Yılmaz, "Bütün dünyada, bütün çabalar insanlığın iyiye gitmesi için, iyi şeyler yapabilmesi için, iyi bir hayatı iyi bir insan olarak bitirebilmesi için çeşitli öğretiler sunar. Bu öğretiler bazen devlet kurumlarında, bazen özel okullarda, aslında ailede başlar. Dünyada yapılabilecek en güzel şeylerden bir tanesi de eğitim sektöründe uğraşabilmektir. Bugün Darıca'mızda, Uğur ailesinin bir çınarını buraya diktik. Ben eğitim işini bir tohum ekmeye benzetiyorum. Bir fidan dikmek diyorum. Öncelikle Darıca'da bu fidanın büyümesi için katkıda bulunan yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Hiç kimsenin vermiş olduğu hiçbir emek boşa gitmemeli. Burada kurulmuş olan bir eğitim kurumu çınar misali büyüyecek ve ilelebet burada duracaktır." dedi.

EĞİTİME ADANMIŞ BİR KAMPÜS OLUYOR

Darıca'da açılan kampüsün imkanlarını anlatan Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu ise, "Uğur Okulları 51 yıldır eğitimin içerisinde, ülkemizin ve dünyanın gençlerine eğitim üreten bir kurum. Bugün Darıca'mız dahil, ülkemizin 44 ilinde 106 okulu ve 77 binin üzerinde öğrencisi, 6 binin üzerinde öğretmeni ile ülkemize ve insanlığa hizmet etmeye çalışan bir kurum. Var gücümüzle, bütün deneyimimiz, özverimiz ve eğitime adanmışlığımızla çocuklarımıza en iyi eğitimi sunmak için çalışıyoruz. Biz 51 yıllık deneyimimiz ve birikimimiz ile bunu sağladığımızı düşünüyoruz.  Sınava hazırlık deneyimimizi, tüm okullarımıza en başarılı şekilde entegre ederek, öğrencilerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlıyoruz Bu yıl LGS'ye giren her 4 öğrencimizden biri %5'lik dilimde yer aldı. YKS sınavlarında ilk 1000 de 32 derece elde edildi. Üniversite sınavına giren öğrencilerimizden 352 si Tıp Fakültelerine, 6554 öğrencimizi Mühendislik Fakültelerine, 752 öğrencimizi Hukuk Fakültelerine, 4238 öğrencimizi iktisadi ve idari bilimler fakültelerine, 9738 öğrencimizi de diğer fakültelere uğurladık." diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek kampüsü gezdi.


- Darıcakocaeli
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uğur okulları darıca kampüsü düzenlenen törenle açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.


Advertisement