Uğurcan Çakır'ı İngilizlerden sonra İtalyanlar da takibe aldı! - Son Dakika
Spor

Uğurcan Çakır'ı İngilizlerden sonra İtalyanlar da takibe aldı!

Bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettiren Trabzonspor'un 23 yaşındaki kalecisi Uğurcan Çakır'ı, İngiliz ekiplerinden sonra İtalyan ve Alman takımları da izliyor.

08.10.2019 17:16  Güncelleme: 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'un 23 yaşındaki file bekçisi Uğurcan Çakır bir maçta daha takımını sırtladı. Çaykur Rizespor maçında Trabzonspor 1-0 gerideyken 3 net gol pozisyonunu engelleyen Uğurcan Çakır'ın bu performansı Avrupa takımlarının da yakın takibinde.

YÜZDE 76 KURTARIŞ YÜZDESİ BULUNUYOR

Uğurcan Çakır'ı uzun zamandır izleyen Liverpool dışında bazı Premier Lig takımları ile birlikte Alman ve İtalyan ekiplerinin de izlediği öğrenilirken genç kaleci yüzde 76'lık kurtarış yüzdesi ile dikkat çekiyor.

13 MAÇTA 18 GOL YEDİ

Liverpool'da kalede Alisson görev alırken Brezilyalı'nın sakatlığı sonrasında büyük sıkıntıya girilmişti. Uğurcan 13 resmi maçta 18 gol yemesine rağmen Avrupa liglerinde en iyi kalecilerden biri olarak ismini ön plana çıkarttı.

(Sabah)

Uğurcan Çakır\'ı İngilizlerden sonra İtalyanlar da takibe aldı!

Son Dakika Spor Uğurcan Çakır'ı İngilizlerden sonra İtalyanlar da takibe aldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • diagne: şuan için rahat 60 milyon eurosu var 4 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: kim ne derse desin taş gibi kaleyci...fb altay da çok iyi..başakkın kaleycici mert de çok iyi..tarbz onur gitti bakın ne çıktı? takım da düzeldi..gençlere şans verin ..fb de erdi niye oynamaz ersunnnnn ..bu genci küstürmeyin gol atar attırır..iki maçdan 6 puanı erdi sayesin de aldın ersun...ali uyan takım kötüleşti .. 2 0 Yanıtla

Advertisement