Ukrayna'da kan donduran olay! 68 yaşındaki Türk'ü öldürüp cansız bedenini 14 parçaya böldüler - Son Dakika
Dünya

Ukrayna'da kan donduran olay! 68 yaşındaki Türk'ü öldürüp cansız bedenini 14 parçaya böldüler

Ukrayna'nın Odesa ilinde 68 yaşındaki bir Türk vatandaşı cinayete kurban gitti. 17 yaşındaki 2 kişi tarafından öldürülen Türk vatandaşının cansız bedeninin 14 parçaya bölünerek gömüldüğü ortaya çıktı.

09.07.2020 22:38  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ukrayna'nın Odesa iline bağlı Bilgorod-Dnistrovskiy şehrinde öldürülen 68 yaşındaki Türk vatandaşının cesedinin parçalara ayrıldığı ve 14 çöp poşetine konularak gömüldüğü belirlendi.

Ukrayna polisinden yapılan açıklamaya göre, 68 yaşındaki bir Türk vatandaşının kaybolması üzerine yeğeni, güvenlik güçlerine ihbarda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, ismi açıklanmayan Türk vatandaşının kiraladığı eve giderek incelemelerde bulundu. Evde kan izlerine rastlanması üzerine araştırmayı derinleştiren polisler, olayın failleri olarak 17 yaşındaki bir kız ile erkeği gözaltına aldı.

KORKUNÇ CİNAYETİ İTİRAF ETTİLER

Gözaltına alınan zanlıların, yapılan sorgulamada cinayeti itiraf ettikleri belirtildi. Gece geç saatlerde evin penceresinden içeri girerek Türk vatandaşını öldüren şüphelilerin, daha sonra iz bırakmamak için cesedi parçalara ayırarak gömdükleri belirlendi.

Ukrayna'da kan donduran olay: 68 yaşındaki Türk'ü öldürüp cesedini parçaladılar

CANSIZ BEDENİ 14 PARÇAYA BÖLMÜŞLER

Polis ekipleri, Türk vatandaşının cesedinin parçalarını 14 çöp poşetinin içinde Dinyester Limanı'nın kıyısına gömülmüş halde buldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, 'kasten öldürme' suçundan yargılanacak olan zanlıların müebbet hapis cezasına çarptırılabilecekleri bildirildi.

Ukrayna\'da kan donduran olay! 68 yaşındaki Türk\'ü öldürüp cansız bedenini 14 parçaya böldüler
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Ukrayna'da kan donduran olay! 68 yaşındaki Türk'ü öldürüp cansız bedenini 14 parçaya böldüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Sana ne : Adam rahat durmamış demekki 0 3 Yanıtla
  • Asabii: Edacim sayenizde gidiyeahh. :) 0 2 Yanıtla
  • Ah : 3 5 hatun beni bölücekse direkt ukraynadayımm 0 2 Yanıtla
  • kara tolga: ukraynada bu tür saldırılar türklere karşı sıradanlaştı. egm ve dış işleri bakanlığının devreye girmesi gerek 1 0 Yanıtla
  • Bisey cimaz: Haketmisse 0 1 Yanıtla
  • hfdhd: türk erkekleri ve ukraynalı erkekleri seve seve değiştirebilirim, bizimkilerde kadın katili potansiyeli olduğu için kapışırlar orada bizde sarışın kaslı erkeklerle mutlu mesut yaşarız herkes mutlu bence :))) 0 0 Yanıtla
  • timur : kardeşim türkiyede olan cinayet vakalrı haddinden fazla sebebsiz kimse kimseyi öldürmez orada birtane işlneiyorsa bizim ülkede hergün kaçtane oluyor bu olay 0 0 Yanıtla
  • Eda: Gidin gidin turizme gidin erkekler gidin ya 0 0 Yanıtla
  • Fikret : Adam Şeytana rast gelmiş. 0 0 Yanıtla
  • Cobra 69: Bunu yapanlar Türk düşmanı rus olmalı 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Paris'teki İran büyükelçiliği önünde canlı bomba alarmı! Ekipler olay yerine sevk edildi
    15:38 Paris'teki İran büyükelçiliği önünde canlı bomba alarmı! Ekipler olay yerine sevk edildi

    Paris'teki İran konsolosluğunda bir adamın intihar yeleği ile kendini patlatma tehdidinde bulunduğu bildirildi. Şahsın, patlayıcı bir kemer ve el bombasına benzeyen bir cisimle donatıldığı ve binada barikat kurduğu belirtildi. Fransız başkentinin 16. bölgesinde bulunan konsolosluk binası ve çevresi güvenlik önlemi olarak kapatıldı, halk tahliye edildi. Şehrin Metro Hattı 6 da kesintiye uğratıldı.

  • UCLG Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kosta Rika'da düzenlenen toplantıya başkanlık etti
    15:37 UCLG Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kosta Rika'da düzenlenen toplantıya başkanlık etti

    Dünya Belediyeler Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kosta Rika'da düzenlenen UCLG Ana Tüzük Komitesi Toplantısı'na başkanlık etti. Başkan Altay, toplantıda Gazze'nin ve mazlum coğrafyalarda sıkıntı çeken Müslüman kardeşlerin haklarını savunduğunu belirtti.

  • İran'a İsrail saldırısı sonrası petrol ve altın fiyatları yükseldi
    14:37 İran'a İsrail saldırısı sonrası petrol ve altın fiyatları yükseldi

    ABD’li yetkililerin bir İsrail füzesinin İran’ı vurduğunu açıklamasının ardından, petrol ve altın fiyatlarında yükseliş oldu. İsrail saldırısının haberi duyulunca, Brent ham petrolünün varil fiyatı 90 doların üzerine çıktı; daha sonra İran saldırının önemli olmadığını söyleyince biraz geriledi. Altının ons fiyatı bir ara rekora yaklaşırken, daha sonra 2400 doların altına düştü. Orta Doğu’daki gerilimin tırmanmasının petrol sevkiyatını aksatabileceğinden korkuluyor.


Advertisement