Ukrayna Milli Takımı, Türkiye Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Spor

Ukrayna Milli Takımı, Türkiye Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Ukrayna Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Andriy Shevchenko, Türkiye ile yarın yapacakları özel karşılaşmanın dostluk maçı olarak algılanmasını istedi.

19.11.2018 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ukrayna Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Andriy Shevchenko, Türkiye ile yarın yapacakları özel karşılaşmanın dostluk maçı olarak algılanmasını istedi.

Shevchenko, Kempinski Hotel The Dome Belek'te düzenlenen basın toplantısında, Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu'ya saygı duyduğunu belirterek, Lucescu'nun uzun zaman Ukrayna'da çalıştığını kaydetti.

Lucescu'nun Ukrayna'da iyi bilindiğini ve ülke futboluna olumlu katkıları bulunduğunu ifade eden Shevchenko, "Kendisiyle iyi bir ilişkimiz var ve bence yarınki maçı mücadele maçı olarak değil, tam tersi bir dostluk maçı olarak algılamamız gerekiyor. Çünkü gerçek mücadele, resmi maç olduğu zamanlarda olabilir." dedi.

Türk Milli Takımı'nın yeni yapılanmakta olan güçlü bir kadrodan oluştuğunu vurgulayan Shevchenko, "Yarınki maç yeni futbolculara sahaya çıkma fırsatını sağlayacak. Biz ne kadar çok oyuncu değişikliği yaparsak o kadar iyi olur. Çünkü bunun sayesinde önümüzdeki sene kime güvenebileceğimizi ve kimin güzel bir performans sergileyeceğini görmüş oluruz." diye konuştu.

Basın toplantısının ardından Ukrayna Milli Takımı, aynı otelin sahasında yaptığı antrenmanla Türkiye maçı hazırlıklarını tamamladı.

Isınma hareketiyle başlayan antrenmanın ilk 15 dakikasında basın mensuplarının görüntü almasına izin verildi.

Ukrayna Milli Takımı, Türkiye Maçı Hazırlıklarını Tamamladı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ukrayna Milli Takımı, Türkiye Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sivas'ta U15 Türkiye Güreş Şampiyonası Başladı
    19:13 Sivas'ta U15 Türkiye Güreş Şampiyonası Başladı

    Sivas'ta düzenlenen U15 Türkiye Güreş Şampiyonası başladı. Şampiyonanın açılış seremonisine Sivas Valisi, Belediye Başkan Vekili ve birçok ünlü güreşçi katıldı.

  • İstanbul Yarı Maratonu 28 Nisan Pazar Günü Koşulacak
    19:01 İstanbul Yarı Maratonu 28 Nisan Pazar Günü Koşulacak

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen, Türkiye’de kırılan ilk uluslararası atletizm rekoruna ev sahipliği yapan "Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu", bu yıl 28 Nisan Pazar günü koşulacak. Avrupa’da “Gold Label” kategorisinde yer alan 4 yarı maratondan biri olan koşunun basın toplantısı İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde yapıldı. Yarı Maraton’da kadınlar ve erkeklerde birincilere 15’er bin dolar verilecek. Tüm kategorilerde dağıtılacak muhtemel toplam para ödülü 8 milyon 6 bin lira.

  • 18 milyonluk teklif reddedildi! Galatasaray, Barış Alper'i rekor bonservisle satacak
    18:52 18 milyonluk teklif reddedildi! Galatasaray, Barış Alper'i rekor bonservisle satacak

    Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan ve 4-0 kazanılan Alanyaspor karşılaşmasında attığı 2 golle yıldızını daha da parlatan Barış Alper Yılmaz'ın talipleri her geçen gün artıyor. İtalya ve İngiltere'den gelen teklifleri reddeden sarı-kırmızılılar, Barış Alper'in 2024 Avrupa Şampiyonası performansını da hesaba katarak turnuva sonrasındaki satışından en az 25 milyon euro bonservis geliri elde etmeyi planlıyor.

  • Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçiminde aday olduğunu açıkladı
    18:40 Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçiminde aday olduğunu açıkladı

    Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu eski Başkanı Vefa Küçük, 27 Nisan'da yapılacak Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçiminde yeniden aday olduğunu duyurdu. Küçük, 34 yıllık tecrübesi ve birikimiyle son kez bu göreve aday olduğunu belirtti.

  • Trendyol, Pendikspor maçı hazırlıklarına başladı
    18:20 Trendyol, Pendikspor maçı hazırlıklarına başladı

    Trendyol, Süper Lig'in 33. haftasında Pendikspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, dinamik ısınma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, çift kale maçla sona erdi. Trendyol, bir günlük iznin ardından Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

  • İngiltere'de formayı unutan Altay Bayındır Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor
    18:06 İngiltere'de formayı unutan Altay Bayındır Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor

    Fenerbahçe'den sezon başında 5 miltyon euro karşılığında İngiliz devi Manchester United'a transfer olan fakat Ada'da istediğini bulamayan Altay Bayındır'ın, önümüzdeki sezonda Trabzonspor'da forma giyeceği iddia edildi. Bir dönem adı Galatasaray ile de anılan yıldız kalecinin geleceği hakkında vereceği karar merakla bekleniyor.

  • Adıyaman Valisi Besni'deki Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatını İnceledi
    17:58 Adıyaman Valisi Besni'deki Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatını İnceledi

    Adıyaman Valisi Osman Varol, Besni ilçesinde yapımı devam eden yarı olimpik kapalı yüzme havuzu inşaatını inceleyerek bilgi aldı. Vali Varol, tamamlandığında sporculara, öğrencilere ve Besni halkına hizmet verecek olan tesisin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

  • ÇBK Mersin Kulübü Başkanı: Mersin'de büyük bir basketbol organizasyonu gerçekleştirdik
    17:57 ÇBK Mersin Kulübü Başkanı: Mersin'de büyük bir basketbol organizasyonu gerçekleştirdik

    Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin Kulübü Başkanı Serdar Çevirgen, Mersin'de düzenlenen FIBA Kadınlar Euroleague Final Four Organizasyonuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çevirgen, organizasyonun başarıyla gerçekleştirildiğini ve Mersin'in Avrupa'ya tanıtıldığını belirtti. Ayrıca, tüm basketbolseverleri Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisindeki maçlara davet etti.

  • Beşiktaş teknik direktör arayışları! Listede eski Fenerbahçeli Erol Bulut da var
    17:56 Beşiktaş teknik direktör arayışları! Listede eski Fenerbahçeli Erol Bulut da var

    Teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta adaylar oldukça fazla. Siyah-beyazlıların listesinde 2 Türk, 4 yabancı olmak üzere 6 isim var. Söz konusu listede Cardiff City'i çalıştıran eski Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut ve Kartal ile şampiyonluk sevinci yaşayan Sergen Yalçın yer alırken, başkan Hasan Arat'ın gönlü yabancı teknik adamdan yana.

  • Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, TFF seçimlerinin daha yakın ve çok adaylı yapılması gerektiğini söyledi
    17:39 Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, TFF seçimlerinin daha yakın ve çok adaylı yapılması gerektiğini söyledi

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 18 Temmuz olarak açıkladığı seçimli genel kurul toplantısının daha yakın bir tarihte ve çok adaylı olarak yapılması gerektiğini söyledi. Arat, seçimde aday olacak kişilerin kulüplerle bağlarını koparmaları gerektiğini ve tarafsızlık sözü vermeleri gerektiğini vurguladı.

  • Elazığspor, 3Gen Holding'in iflasının ardından yeni isim sponsorunu açıkladı
    17:37 Elazığspor, 3Gen Holding'in iflasının ardından yeni isim sponsorunu açıkladı

    Elazığspor, 3Gen Holding firmasının iflasının ardından isim sponsoru olarak Çimentaş'ı seçti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun onayıyla Elazığspor'un yeni adı resmen Çimentaş Elazığspor oldu. Otobüsün de yeni isimle giydirilme işlemlerine başlanılacak.


Advertisement