Ukraynalı Acente Sahipleri Dalaman'da - Son Dakika
Güncel

Ukraynalı Acente Sahipleri Dalaman'da

Ukraynalı Acente Sahipleri Dalaman\'da

Ukraynalı acente sahipleri, sanatçı ve gazetecilerden oluşan 100 kişilik kafile, YDA Dalaman Havalimanı'nda Türk lokumu ikram edilerek karşılandı.

29.09.2017 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ukraynalı acente sahipleri, sanatçı ve gazetecilerden oluşan 100 kişilik kafile, YDA Dalaman Havalimanı'nda Türk lokumu ikram edilerek karşılandı.

Kiev'den Dalaman'a gelen 100 kişilik kafile için karşılama töreni düzenlendi. Uçaktan inen kafileye Türk lokumu ikram edildi.

YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede turizm sezonunun uzadığını söyledi.

Yıllardır turizm sezonunun dört mevsime yayılması için çalışmalar yaptıklarını belirten Güvenç, "Yaptığımız bu çalışmaların sonuçlarını almaya başladık. Geçtiğimiz günlerde de Bulgaristan'dan Dalaman'a charter seferi düzenlendi. Sofya'dan Bulgaria Air'e ait uçakla Dalaman Havalimanı'na ilk direkt uçuş gerçekleşti ve gelecek sezon içinde devam edecek. Bölgemiz için önemli bir başlangıçtı. Bölge turizmi için zaman kavramı tanımadan çalışmak gerekiyor." diye konuştu.

Güvenç, Ukrayna'nın son yıllarda parlayan bir yıldız olduğunu ifade etti.

Ukrayna pazarının büyümesi için son 2 yıldır Kültür ve Turizm Bakanlığı ve tur operatörleriyle bir dizi çalışma yaptıklarını anlatan Güvenç, şöyle konuştu:

"Çalışmalar sonrasında Ukrayna'nın bir çok kentinden Dalaman'a uçak seferleri düzenlenmeye başladı. Bu süreçte Travel Proffessionel Group (TPG), Ukrayna'da Dalaman bölgesini satan acentelerin sahiplerini ve Ukraynalı gazetecileri Dalaman bölgesinde misafir edecek. Ukrayna pazarı, bölgemizin uygun fiyat avantajı ve doğru bölge tanıtımı sayesinde son iki yılda ciddi artış göstermiştir. Önümüzdeki yıl bu ivmenin pozitif yönde devam edebilmesi hep birlikte temaslarımızın sıklığına bağlıdır."

Güvenç, TPG'nin bölge satış birincilerini getirdiği bu organizasyonla, hem çalışanlar motive olacağını hem de gelen acente görevlileri, sanatçılar ve gazetecilerin bölgeyi daha yakından tanıyacaklarını da sözlerine ekledi.

"Uçuşlar Yüzde 20 oranında artırılacak"

TGP'nin İncoming Acentesi Müdürü Çağatay Vural ise, Ukraynalı misafirlerin Marmaris'te düzenlenecek "TPG Awards" ödül töreni için Dalaman'a geldiklerini dile getirdi.

En çok satış sağlayan seyahat acentelerinin bu etkinliğe davet edildiğini anlatan Vural, şöyle konuştu:

"Havalimanındaki bu karşılama için YDA Genel Müdürü Hamdi Güvenç ve ekibine teşekkür ediyorum. 2017 sezonunda Kiev, Kharkiv, Liviv, Odessa, Vinnitsa şehirlerinden haftada toplam 9 full charter uçağımız Dalaman'a indi. Şirket bu sayıyı önümüzdeki yıl yüzde 20 oranında arttırmayı planlıyor. 2015'te Rusya ile yaşanan kriz sonrasında Ukrayna pazarı 2016 yılından başlayarak sayılarını katlayarak artırdı. Bu artışın önümüzdeki yıllarda yüzde 10-20 seviyelerinde devam edeceğini düşünüyorum."

Vural, Ukrayna'dan Dalaman'a uçuşların nisan ayının üçüncü haftasında başlayarak ekimin ikinci haftasına kadar devam ettiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ukraynalı Acente Sahipleri Dalaman'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'ndan Mart Ayında 29 Bin 680 Yolcu Hizmet Aldı
    09:28 Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'ndan Mart Ayında 29 Bin 680 Yolcu Hizmet Aldı

    Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı, 2024 yılı mart ayı istatistiklerini açıkladı. Mart ayında havalimanında 29 bin 680 yolcu ağırlandı ve 255 uçak iniş-kalkışı gerçekleştirildi. Ayrıca, kargo, posta ve bagaj yük trafiği 207 ton olarak kaydedildi. Ocak-mart aylarında ise toplamda 90 bin 813 yolcu, 720 uçak trafiği ve 698 ton yük trafiği gerçekleşti.

  • Çukurova sıcağında narenciye odunları mangal kömürüne dönüşüyor
    09:27 Çukurova sıcağında narenciye odunları mangal kömürüne dönüşüyor

    Adana'nın Kozan ilçesinde, kesilen narenciye ağaçları özel bir yöntemle mangal kömürüne dönüştürülüyor. Termometrelerin 39 dereceyi gösterdiği Çukurova'da, kömür üreticileri haftalar süren mesailerini sürdürerek ekonomiye katkı sağlıyor. Mangal kömürü üretimi zorlu bir mesai gerektirirken, fiyatlar ise sabit kalmaktadır.

  • Kırşehir Belediyesi, Çukurçayır Mahallesi'nde Mehmet Yılancı Parkı'nı hizmete açtı
    09:24 Kırşehir Belediyesi, Çukurçayır Mahallesi'nde Mehmet Yılancı Parkı'nı hizmete açtı

    Kırşehir Belediyesi, Çukurçayır Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Mehmet Yılancı Parkı'nı vatandaşın hizmetine sundu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin çalışmalarıyla yeşil alanların sayısı artırılmaya devam ediyor.

  • Kahramanmaraş'ın yeni cazibe bölgesi: 'Kuzey Çevre Yolu'
    09:23 Kahramanmaraş'ın yeni cazibe bölgesi: 'Kuzey Çevre Yolu'

    Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde hasar almayan Kuzey Çevre Yolu bölgesi, cazibesini artırıyor. Deprem sonrası binaların zarar görmediği ve zeminin sağlam olduğu bu bölge, iş yerlerinin taşınmasına ve insanların ilgisini çekmeye başladı. Esnaflar, yolun tamamlanmasıyla birlikte faaliyetlerin daha da artacağına inanıyor.

  • Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Üç Kümbetler ve çevresinde incelemelerde bulundu
    09:21 Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Üç Kümbetler ve çevresinde incelemelerde bulundu

    Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, kentin önemli tarihi yapılarından Üç Kümbetler ve çevresinde incelemelerde bulundu. Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu, Çifte Minareli Medrese ve Erzurum Kalesi ile aynı tarihi doku içerisinde yer alan Üç Kümbetler ve çevresindeki çalışmalar hakkında Vali Çiftçi'ye bilgi verdi.

  • Seçim sonrası 2 ameliyat geçiren Özgür Özel bu kez de saçlarını boyattı
    09:20 Seçim sonrası 2 ameliyat geçiren Özgür Özel bu kez de saçlarını boyattı

    31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 37.77 oy oranına ulaşarak 1. parti olan CHP'de Genel Başkan Özgür Özel seçim sonrası iki ameliyat geçirdi. Ses tellerinden ve gözlerinden ameliyat geçirip yıllardır taktığı gözlüklerinden kurtulan Özel'in bu kez de saçlarını boyattığı görüldü.

  • Adana'da Narenciye Ağaçları Mangal Kömürüne Dönüşüyor
    09:18 Adana'da Narenciye Ağaçları Mangal Kömürüne Dönüşüyor

    Adana'nın Kozan ilçesinde, kesilen narenciye ağaçları özel bir yöntemle mangal kömürüne dönüştürülüyor. Çukurova sıcağında zorlu bir mesaiyle çalışan kömür üreticileri, haftalar süren yakma tekniğiyle mangal kömürü üretimine devam ediyor.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
    09:17 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

    31 Mart Yerel Seçimleri'nde yeniden seçilen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na tebrik ziyaretleri sürüyor. Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar tarafından yapılan tebrik ziyaretleri Başkan Bakkalcıoğlu tarafından teşekkürle karşılandı.


Advertisement