Ulaşım Büyükşehir'den, Başarı Genç Sporculardan - Son Dakika
Güncel

Ulaşım Büyükşehir'den, Başarı Genç Sporculardan

Ulaşım Büyükşehir\'den, Başarı Genç Sporculardan

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli Halk Eğitim Merkezi Muay Thai Takımı'nın 2018 yılı faaliyet programında yer alan Minikler, Yıldızlar Ege Bölgesi Şampiyonasına katılmaları için ulaşım desteği verdi.

28.02.2018 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç sporcular, turnuvadan 2 altın, 3 gümüş ve 5 bronz madalya ile dönerek, Ahmetli'yi gururlandırdı.

Spora ve sporcuya verdiği destekler ile tüm kamuoyunun takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muay Thai Ege Bölge Şampiyonası'ndan toplam 10 madalya ile dönen Ahmetli'nin minik ve yıldız sporcuların başarılarında pay sahibi oldu. Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürlüğü'nün organizasyonu ile İzmir'de düzenlenen Minikler, Yıldızlar Ege Bölgesi Şampiyonasına katılan, Ahmetli Halk Eğitim Merkezi Muay Thai takımı 10 sporcu ile katıldığı turnuvadan, 2 altın, 3 gümüş ve 5 bronz madalya kazanarak, toplamda 10 madalya ile geri döndü. Genç sporcuların başarıları, Ahmetli halkını da oldukça mutlu etti.

CENGİZ ERGÜN'ÜN DESTEKLERİ BAŞARIYI GETİRİYOR

Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı da elde edilen başarıdan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları ile ilçemizdeki spor takımlarına destek olmayı sürdürüyoruz. Bu desteklerin sonucunda elde edilen başarılar da bizleri gururlandırıyor. İlçemizde sporun yaygınlaşması ve genç sporcuların yetişmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak girişimlerimiz devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ulaşım Büyükşehir'den, Başarı Genç Sporculardan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement