Ulaşım Konulu Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Güncel

Ulaşım Konulu Fotoğraf Sergisi

Ulaşım Konulu Fotoğraf Sergisi

Tekirdağ Belediyesinin Ulaşım Konulu Fotoğraf Sergisi Doğuş Üniversitesinde açıldı.

15.02.2012 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Ulaşım' konulu fotoğraf sergisi İstanbul Doğuş Üniversitesi sergi salonunda düzenlenen kokteyl ile açıldı. Açılışa Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç'ın yanısıra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Doğuş Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doğu Gözaçan, Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elif Çepni, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Erkmen, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Türkiye Fotoğraf Federasyonu Başkanı Turgay Bilge, Tekirdağ Belediye Meclis Üyesi Hasan Önbey, Tekirdağ eski Kültür Turizm Müdürü resim sanatçısı Memiş Aslan, Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Erkaya ve personeli ile sanatseverlerin katıldığı açılışta konuşan Dekan Nazan Erkmen Sanata önem verdikleri ve insanları sanata teşvik ettikleri için Belediye Başkanı Adem Dalgıç'a teşekkür etti.

' Tekirdağ Belediyesi ile sanatsal ortaklığımız var' diyen Doğuş Üniversitesi Rektörü Elif Çepni de 'İnşallah diğer belediyeler de bunu örnek alır ve sanatsal faaliyetlerin artmasını sağlarlar' diye konuştu. Kardeş Belediye Tekirdağ'ın sergi açmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ' Bizim görevimiz insanlara daha iyi bir yaşam ortamı hazırlamak. İnsanları mutlu etmek. Bu güzel sergi için Dalgıç'a teşekkür ediyorum' dedi. Doğu üniversitesi ve kendilerine destek veren herkese teşekkür eden Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç' Bütün Müdürlüklerimiz sanatsal ve kültürel çalışmaların içinde yer alıyorlar.

Bu sergimiz de onun bir göstergesidir. Ulaşım Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan bir sergidir. Sanatçılarımıza verdiğimiz sözü tutuyoruz, onlara her zaman destek oluyoruz.' Dedi. 21 Şubat tarihine kadar açık kalacak olan sergide 2010 ve 2011 yıllarında düzenlenen fotoğraf yarışmalarında dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan 50 fotoğraf sanatseverlerin gösterimine sunuldu.Dalgıç daha sonra üniversiteyi gezerek rektör Çepni'den bilgiler aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ulaşım Konulu Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement