Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, Gümüşhane'de - Son Dakika
Politika

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, Gümüşhane'de

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, Gümüşhane\'de

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Hizmet gelince siyaset geriye düşer. Siyasetin ön planda olduğu yerde hizmet olmaz" dedi.

12.10.2013 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Hizmet gelince siyaset geriye düşer. Siyasetin ön planda olduğu yerde hizmet olmaz" dedi.

Bakan Yıldırım, Kelkit ilçesine bağlı Çambaşı köyü meydanında düzenlenen "Mobil Haberleşme Altyapısı Bulunmayan Yerleşim Yerlerine Mobil Haberleşme Altyapısı Kurulması; İlk Baz İstasyonu Açılışı" töreninin ardından Gümüşhane Valiliğine geldi.

Vali Yusuf Mayda'yı makamında ziyaret eden Bakan Yıldırım, Mayda'dan kentle ilgili bilgi aldı.

Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'yi zaman zaman içeride ve dışarıda zor duruma düşürmek isteyenlerin olduğunu belirterek, "Elde ettiğimiz istikrarı, güveni bozmak isteyenleri görüyoruz. Bunlara Allah'a şükür vatandaş, millet itibar etmiyor. Enerjimizi kalkınmaya, işe, istihdama bundan sonra daha da çok yönlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Gençlerin, gelecek nesillerin huzur içinde yaşaması için çalıştıklarını vurgulayan Bakan Yıldırım, şunları söyledi:

"Hizmet gelince siyaset geriye düşer. Siyasetin ön planda olduğu yerde hizmet olmaz. Türkiye hep bundan kaybetti. 'Sen yapamazsın, ben yaparım' kavgası Türkiye'yi hep geciktirdi. Siyasetimizi de yapacağız, seçim meydanlarında siyasetimizi yapacağız ama seçim geçince yine hizmete bakacağız. Genel yaklaşım böyle olmalı. Böyle olunca ülkeye hizmet gelir. Allah'a şükür son 11 yıl, ülkemizin hizmetlerle buluştuğu yıllar oldu."

Bakan Yıldırım, Gümüşhane'nin gelişmesine Cumhuriyet'in ilk yıllarında özel bir önem verildiğini kaydederek, "Daha sonraki yıllarda istenilen hizmetler yapılamadı ama bizim iktidarımız zamanında Gümüşhane'ye sayısız yatırım gerçekleştirildi. Arazisi, şartları zor ama zor diye çalışmaları bırakacak halimiz yok. Gümüşhane bölünmüş yol ile bizim iktidarımız zamanında tanıştı. Hizmetlerimiz bundan sonra artarak devam edecek" diye konuştu.

Vatandaşların yaklaşan Kurban Bayramı'nı kutlayan Yıldırım, "Araçlarıyla bayram ziyaretlerine gidecekler yollarda dikkatli olsun. Gaza insaflı basın. Unutmayın ki gittiğimiz yerden tekrar dönüp sevdiklerimize geleceğiz. Lütfen yavaş olsun ama yolculuğumuz emniyetli olsun" dedi.

Vali Mayda, ziyaretin anısına Bakan Yıldırım'a Karaca Mağarası işlemeli plaket verdi.

Valilikten çıktıktan sonra AK Parti İl Başkanlığına yürüyerek giden Bakan Yıldırım, yolda esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Bir berber dükkanına giren Bakan Yıldırım, dükkanda Özer Yılmaz adlı vatandaşın saçlarını makasla kısa bir süre tıraş etti.

Daha sonra AK Parti İl Başkanlığına geçen Bakan Yıldırım, partililerle sohbet etti.

Yıldırım'a AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, üzerinde "Sayın Bakanımız, bütün yollara hele de gönül yoluna kurban" yazılı pestil hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, Gümüşhane'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement