13 yaşındaki kız çocuğu, 10 yaşındaki çocuktan hamile kaldı! Doktor ihbar etti, gerçek ortaya çıktı - Son Dakika
Dünya

13 yaşındaki kız çocuğu, 10 yaşındaki çocuktan hamile kaldı! Doktor ihbar etti, gerçek ortaya çıktı

Rusya'nın Sibirya bölgesinin Krasnoyarsk kentinde, 13 yaşındaki bir çocuğun kontrole gittikleri doktorun polise ihbarı sonrasında 10 yaşındaki arkadaşından hamile kaldığının ortaya çıkması, ülke gündemine bomba gibi düştü. Küçük kız çocuğu 'doğurmak' istediğini söylerken, ailesinin de kızlarının durumunu kabullendikleri belirtildi.

16.01.2020 23:09  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın Sibirya bölgesinde bulunan Krasnoyarsk kentinde, 13 yaşındaki kız öğrencinin 10 yaşındaki bir çocuk tarafından hamile bırakıldığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Rusya yerel basınında yer alan haberlere göre gerçek, hastaneye giden 13 yaşındaki kızın hamile olduğunu tespit eden doktorların emniyete haber vermesiyle ortaya çıktı.

5-6 YILDIR BİRBİRLERİNİ TANIYORLARDI

Sibirya bölgesinin Krasnoyarsk kentinde meydana gelen olay Rusya gündemine bomba gibi düştü. İddialara göre, 13 yaşındaki bir kız çocuğu, arkadaşı olduğu öğrenilen 10 yaşındaki bir çocuk tarafından hamile bırakıldı. Çocukların Krasnoyarsk kentinde farklı okullarda eğitim gördükleri, ancak 5-6 yıldır birbirlerini tanıdıkları öğrenildi.

13 yaşındaki kız çocuğu, 10 yaşındaki çocuktan hamile kaldı! Doktor ihbar etti, gerçek ortaya çıktı

AİLESİ DURUMU KABULLENİYOR

Yerel basında yer alan haberlere göre hamile olduğu ortaya çıkan 13 yaşındaki kızın ailesinin durumu kabul ettiği, kızın da çocuğu doğurmak istediği iddia edilirken, okuduğu okulun öğrencisine desteği vereceği, mümkün olabilecek tüm yardımları sunacağını duyurduğu belirtildi.

"BÖYLE BİR DURUM MÜMKÜN OLABİLİR"

Konuyla alakalı Rus yerel basınına açıklama yapan bir doktor, teorik olarak böyle bir durumun mümkün olabileceğini söyledi. Asıl gerçeğin, yapılacak olacak DNA testleri sonucunda öğrenileceğini belirtti.

13 yaşındaki kız çocuğu, 10 yaşındaki çocuktan hamile kaldı! Doktor ihbar etti, gerçek ortaya çıktı

SOSYAL MEDYADA EVLİLER

Öte yandan yapılan araştırma sonucunda iki çocuğun sosyal medya hesaplarında ilişki durumlarının birbirleriyle 'evli' olarak işaretlendiği öğrenildi. Çocukların kimlikleriyle alakalı ise bir bilgi verilmedi.

13 yaşındaki kız çocuğu, 10 yaşındaki çocuktan hamile kaldı! Doktor ihbar etti, gerçek ortaya çıktı

Son Dakika Dünya 13 yaşındaki kız çocuğu, 10 yaşındaki çocuktan hamile kaldı! Doktor ihbar etti, gerçek ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (58)

  • .: helal olsun genclere 8 18 Yanıtla Kadir: Senin kız çocuğun varmı bilmiyorum ama böyle düşündüğün için Rabbim sana insaAllah bir musibet vermez düşünsene kız çocuğun var ve komşunun oğlundan hamile kalıyor ne yaparsın düşünsene bi oyuzden büyük lokma ye büyük konuşma... 12 3 Kolluk : Senin çocuğun olsa aynı şeyi dermiydin aceba 11 1 Kolluka: Sanamı düştü sorgulaması sanane.işine bak. 4 3 Korkmaz: Bir gun nasilsa her genc kizin basina gelicek. Burada sadece zamanlama biraz erkene cekilmis. Turkiye de bildigim kadari ile 145 buna benzer mechul dava var. Kimin kim den hamile kaldigi belli olmayan 13 ila 15 yasinda ki kizlar dan bahsediyorum. Ozellikle kirsal bolgelerde istismarin yogun oldugunu butun antrapolog lar bilir. 4 1
  • yaa: eğer kız erkekten hamile kalıyorsa bilimsel olarak bunlar çocuk değildir. sadece devletlerin kanunlarına göre çocuk bunlar. 16 5 Yanıtla Yok: Zamane çoçukları hızlı.ben o yaştayken altıma yapıyordum geceleri... 41 1 Ziyaaa : Ben hortlaktan korkuma evde tuvalete gidemiyordum o yaşta 6 3
  • Çocugun çocuğu olmaz: Başkası birakmisdir 10 yaşındaki çocuğun çocuğu olmaz 10 10 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Sadece bizde olmuyomuş demekki 12 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Model Natalie Reynolds, köpekbalığına kötü muamele suçlamasıyla eleştirildi
    13:31 Model Natalie Reynolds, köpekbalığına kötü muamele suçlamasıyla eleştirildi

    Natalie Reynolds, köpekbalığının sırtına oturup anüsünü yaraladığı ve hayvana kötü muamelede bulunduğu bir video nedeniyle eleştirildi. Reynolds, köpekbalığını denizden çekip karaya çıkardıktan sonra sırtına bir koşum takarak kontrol etmeye çalıştı. Ancak keskin derisi nedeniyle hayvandan indi ve yaralandı. Reynolds, kuralları ihlal ettiği için eleştirildi.

  • İki ülkede Magnum dondurmaları toplatılıyor
    12:48 İki ülkede Magnum dondurmaları toplatılıyor

    Unilever, İngiltere ve İrlanda'da plastik ve metal içerebileceği riskiyle Magnum'un bademli dondurmalarından 5 seriyi toplatma kararı aldı.

  • Prens William ve Kate Middleton, Prenses'in İyileşme Süreci İçin Gizli Bir Eve Taşınıyor
    12:08 Prens William ve Kate Middleton, Prenses'in İyileşme Süreci İçin Gizli Bir Eve Taşınıyor

    Prens William ve Kate Middleton, Prenses'in iyileşme sürecini desteklemek amacıyla Windsor'daki Adelaide Cottage'a bitişik bir evde genişleme ve tadilat planları yapıyor. Ailenin bu evi genişletmeyi düşündüğü, ancak bu kararın zorluklar içerdiği belirtildi. İçeriden bir kaynak, evin şu an yaşanabilir durumda olmadığını ve kapsamlı tadilat çalışmalarına ihtiyaç olduğunu söyledi. Galler ailesi, evin yenilenmesi için masrafları kendilerinin karşılamayı düşünüyor.

  • Google, İsrail ile yapılan 1.2 milyar dolarlık anlaşmayı protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı
    11:45 Google, İsrail ile yapılan 1.2 milyar dolarlık anlaşmayı protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı

    Google, İsrail ile 1,2 milyar dolarlık anlaşmaya karşı düzenlenen oturma eylemine katıldıkları için 28 çalışanını işten çıkardı. Protestocular, Google'ın İsrail ordusu için hizmet verdiği 'Project Nimbus' adlı projeden çekilmesini talep etti.

  • Dubai'deki Aşırı Yağışlar Hava Trafiğini Etkiledi
    11:07 Dubai'deki Aşırı Yağışlar Hava Trafiğini Etkiledi

    Körfez ülkelerinde yaşanan aşırı yağışlar, Dubai Uluslararası Havaalanı'ndaki hava trafiğinde aksamalara neden oldu. Havalimanı yetkilileri, zorlu koşullar nedeniyle uçuşu olan yolculara gelmemeleri çağrısında bulundu. Ülkede yaşanan su baskınları ve sellerde bir kişi hayatını kaybetti. Ayrıca, Umman'da en şiddetli yağışın yaşandığı son 75 yılda en az 19 kişi hayatını kaybetti. Dubai Havaalanı'na iniş ve kalkış dahil 300 uçuş iptal edildi ve yüzlerce uçuş ertelendi. Dubai'de evler sular altında kaldı, alışveriş merkezleri zarar gördü. Bilim insanları, bölgedeki aşırı yağışların iklim değişikliğiyle bağlantılı olduğunu belirtiyor.

  • Kuzey Kore virüsler, bakteriler ve hastalık yaymak için 'zehirli kalem' silahları üretiyor
    10:56 Kuzey Kore virüsler, bakteriler ve hastalık yaymak için 'zehirli kalem' silahları üretiyor

    ABD istihbaratı, Kuzey Kore'nin lideri Kim Jong-un'un biyolojik savaş programı kapsamında ölümcül virüsler ve bakteriler ürettiğini iddia etti. ABD, Kim Jong-un'un silah cephaneliğine küçük çiçek ve şarbon gibi ölümcül hastalıklar yayabilen mikrop spreyleri ve zehir kalemler eklediğini öne sürdü. ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan uzmanlar, bu biyolojik silahların nükleer silahlardan daha tehlikeli olabileceğini belirtiyor.


Advertisement