Camileri Soyup Otelde Kalan Hırsız, Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı! - Son Dakika
3.Sayfa

Camileri Soyup Otelde Kalan Hırsız, Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı!

Camileri Soyup Otelde Kalan Hırsız, Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı!

Türkiye'yi dolaşıp camilerden hırsızlık yapan ve o paralarla otelde kalan hırsız, İstanbul'da bir otelde yakalandı. Hırsız, son olayında güvenlik kamerasına takılmıştı.

23.10.2017 18:47  Güncelleme: 00:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de inşaat halindeki caminin yapımı için cemaat tarafından bağışlanan 12 bin lirayı çalan K.E., güvenlik kamerasına takıldı. İstanbul'da bir otelde yakalanan K.E.'nin Bursa, Kocaeli, Bilecik ve Malatya'daki 7 camiden hırsızlık yaptığı ortaya çıktı.

GÜVENLİK KAMERALARINA ALDIRMADI

Olay, geçen 14 Ekim'de, Pelitlibağ Mahallesi İstiklal Caddesi'ndeki Allı Camii'nde meydana geldi. Sabah namazının ardından cemaatin dağılmasını bekleyen K.E., camideki güvenlik kameralarına aldırış etmeden ibadethaneye girdi.

DERNEK ODASINDAN 12 BİN LİRAYI ÇALDI

Üst bölümü ve dışı inşaat halindeki caminin alt katına giren K.E., önce içerideki bağış kutusunu tornavidayla kırıp, açtı. Bozuk paraları alan K.E., daha sonra cami içindeki Allı Cami Yaptırma Derneği'nin odasının kapısını kırıp, girdi. Odanın içindeki bağış paralarının bulunduğu kilitli dolabı kıran K.E., camide çalışan inşaat işçilerine verilmek üzere hazırlanan 12 bin lira parayı aldı.

HIRSIZLIK ANI SANİYE SANİYE KAMERADA

Odadan çıkan K.E., elindeki paraları poşete koyduktan sonra camiden ayrıldı. K.E.'nin camiye girmesi, dolabı kırması caminin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Camiden hırsızlık olduğu fark eden görevliler durumu, polise haber verdi.

OTELDE ÇALDIĞI PARALARLA BİRLİKTE YAKALANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kameralardan hırsızlık olayını K.E.'nin yaptığını belirledi. Şüphelinin yerini belirleyen polis, İstanbul'da kaldığı bir otelde çaldığı paralarla birlikte yakaladı. Denizli'ye getirilen K.E., sevk edildiği adliyede tutuklandı.

TÜRKİYE'Yİ DOLAŞIP CAMİLERDEN HIRSIZLIK YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Şüphelinin Türkiye'yi dolaşıp, camilerden hırsızlık yaptığını belirledi. Soruşturma kapsamında K.E.'nin en son Bursa, Kocaeli, Bilecik ve Malatya'da 7 camiden hırsızlık yaptığı tespit edildi. Şüphelinin üzerinde bulunan 7 bin 650 lira ise en son hırsızlık yaptığı Allı Cami'ye teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Camileri Soyup Otelde Kalan Hırsız, Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünye Limanı'nda çıkan yangın söndürüldü, 1 kişi dumandan etkilendi
    15:24 Ünye Limanı'nda çıkan yangın söndürüldü, 1 kişi dumandan etkilendi

    Ordu'nun Ünye Limanı'nda demirleyen çimento yüklü kuru yük gemisinin kaptan köşkünde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

  • İzmit'te market yangınında 34 araç, 84 personel müdahale ediyor
    15:20 İzmit'te market yangınında 34 araç, 84 personel müdahale ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan market yangınında 34 araç ve 84 personel ile müdahale ediliyor. Yangın, hızlı bir şekilde söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • İstanbul'da Taksici Bıçaklanarak Öldürüldü, Şüpheli Yakalandı
    15:18 İstanbul'da Taksici Bıçaklanarak Öldürüldü, Şüpheli Yakalandı

    60 yaşındaki taksici Yaşar Yanıkyürek, Sarıyer Tarabya'da yolcu olarak binen bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Taksiciler, olayı protesto ederek can güvenliklerinin sağlanmasını istedi. İran uyruklu şüpheli, sivil polisler tarafından yakalandı.

  • Aksaray'da Genç Gasp Edilmeye Çalışıldı, Darp Edilerek Hastanelik Oldu
    15:17 Aksaray'da Genç Gasp Edilmeye Çalışıldı, Darp Edilerek Hastanelik Oldu

    Aksaray'ın Ereğli Kapı Mahallesi'nde bulunan bir parkta arkadaşlarıyla gezen genç, gasp etmeye çalışan bir şahıs tarafından darp edildi. Gasp edemeyince sinirlenen şüpheli, genç üzerinde şiddet uygulayarak hastanelik etti. Olayın ardından genç ve arkadaşları hızla parktan uzaklaşarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Yaralı genç, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Gümüşhane'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı
    15:17 Gümüşhane'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

    Gümüşhane'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. İstihbari çalışmalar sonucunda, Malatya'dan temin edilen uyuşturucu maddelerin Gümüşhane'ye getirileceği bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda 14 gram metamfetamin, 2,6 gram kubar esrar, 5,5 gram bonzai ve 2 adet sentetik uyuşturucu bulundu. 3 kişi gözaltına alındı, 2 kişi serbest bırakıldı ve Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Advertisement