Ülkü Duru'dan Öğrencilere Anlamlı Destek - Son Dakika
Güncel

Ülkü Duru'dan Öğrencilere Anlamlı Destek

Ülkü Duru\'dan Öğrencilere Anlamlı Destek

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü 2013-2014 yılı mezuniyet oyunu 'Vahşet Tanrısı'nı Julide Kural yönetiminde sahneleyecek.

10.03.2014 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devlet Tiyatrolarında profesyonel oyuncularla sahnelenen ödüllü oyun 'Vahşet Tanrısı' İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü öğrencileri tarafından 2013-2014 yılı mezuniyet oyunu olarak seçildi. Yönetmenliğini Jülide Kural'ın yaptığı oyunda bu defa oyuncular; konservatuar öğrencileri.

ÜLKÜ DURU'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI DESTEK

Oyunun ilk gösteriminde genç ve profesyonel oyuncuların buluşması hedefleniyor. Gençlerin bu heyecanlı ilk gösteriminde 2010 yılında 15. Sadri Alışık Ödülleri Müzikal ya da Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü 'Vahşet Tanrısı'ndaki başrolü ile alan oyuncu Ülkü Duru yalnız bırakmayacak.

İLK GÖSTERİM KENTER TİYATROSUNDA

İlk gösterim 10 Mart Pazartesi günü saat 20:30'da Kenter Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nün eğitim tarihinde Yıldız Kenter'in önemi düşünüldüğünde, ilk gösterimin Kenter Tiyatrosu'nda oynanması daha da anlamlı bir hale gelmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ülkü Duru'dan Öğrencilere Anlamlı Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement