Ülkü Ocaklarından "Alparslan Türkeş Akademisi" Projesi - Son Dakika
Güncel

Ülkü Ocaklarından "Alparslan Türkeş Akademisi" Projesi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kütahya İl Başkanı Serdar Akkoç, eğitim çalışmaları kapsamında Alparslan Türkeş Akademisi'ni başlattıklarını bildirdi.

16.10.2018 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kütahya İl Başkanı Serdar Akkoç, eğitim çalışmaları kapsamında Alparslan Türkeş Akademisi'ni başlattıklarını bildirdi.

Akkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ülkü Ocakları'nın Türkiye'nin hemen her ilinde eğitim, kültür ve sosyal çalışmalar yaptığını söyledi.

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak da her yıl çeşitli eğitim, kültür ve sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiklerini dile getiren Akkoç, şunları kaydetti:

"Kütahya Belediyesi Kent Konseyine bağlı kültür ve sanat merkeziyle işbirliği halinde Hüseyin Gürlekli sanat projesini uygulayacağız. Sanat merkezindeki sanatçılarımız hanım kardeşlerimize ebru, çini, seramik, hat, ahşap sanatları gibi alanlarda eğitim verecek. Yıl sonunda da yapılan ürünler bir sanat sergisi ile tanıtılacak. Eğitimler sonrası üniversite birimimizde münazara, ortaöğretim birimimizde bilgi, hanımlar birimimizde ise Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmalarımız olacak."

Kütahya'nın ilçelerinde de eğitim, kültür, sanat ve sosyal sorumluluk çalışmalarına devam ettiklerini de aktaran Akkoç, 2 yıl önce oluşturdukları yardım evi aracılığıyla yaklaşık 200 ihtiyaç sahibi aileye yardım ulaştırmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ülkü Ocaklarından 'Alparslan Türkeş Akademisi' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement