Ülkücü İşçiler Derneği Seyitgazi-Kırka Şubesi Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Ülkücü İşçiler Derneği Seyitgazi-Kırka Şubesi Törenle Açıldı

Ülkücü İşçiler Derneği Seyitgazi-Kırka Şubesi Törenle Açıldı

Eskişehir Seyitgazi-Kırka Ülkücü İşçiler Derneği Şubesi, kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla törenle açıldı.

10.06.2014 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Seyitgazi- Kırka Ülkücü İşçiler Derneği Şubesi, kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla törenle açıldı.

Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Ayhan Uçkun ve bir gurup Ülkücü, tören için Eskişehir'e gelen Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir'i kent girişinde karşılayıp hep birlikte Seyitgazi ilçesinin Kırka mahallesine geçtiler. Tören, Soma'da şehit düşen işçiler için bir dakika saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Ülkücü İşçiler Deneği Seyitgazi-Kırka Şubesi Başkanı Oğuzhan Yücel'in ardından konuşan Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Ayhan Uçkun, "Ülkücü işçiler olarak şubelerimizden birini Allah'ın izniyle açıyoruz. Ülkücü İşçiler Derneği, Ülkücü işçilerin yalnız olmadığının göstergesidir. Kırka Ülkücü İşçiler Derneği bu yörenin parlayan bir yıldızı olacaktır" dedi.

Ülkücü İçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir ise konuşmasına, Soma maden ocaklarında şehit olan işçi kardeşlerinin acısını yüreklerinde hissettiklerini belirterek başladı. Kandemir, " Türkiye'de her gün iş kazalarından ortalama 3 kişi ölmektedir. Türkiye'de İş güvenliği ve işçi sağlığına gereken önem verilmeli ve gerekli tedbirleri zaman geçirilmeden alınmalıdır. Taşeron işçilerimiz yıllık izin ve kıdem tazminatı alamıyor. Bu sorunla ilgili yetkililer çözüm üretmelidir. Seyitgazi-Kırka Ülkücü İşçiler Derneği'ni açmaktan kıvanç ve mutluluk duymaktayım. Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi.

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir'e, Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Ayhan Uçkun ve Eskişehir MHP eski milletvekili adayı Lütfiye Öztetik tarafından bor madenden yapılan plaket törenle verildi. Seyitgazi-Kırka Ülkücü İşçiler Derneği önünde kurban kesilip dualar edilerek açılış yapıldı.

Açılışa; Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir, Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Ayhan Uçkun, Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Engin Şahan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Boztepe, Eskişehir MHP eski milletvekili adayları Lütfiye Öztetik ve Mehmet Emin Yeşil, Eskişehir Odunpazarı MHP eski Belediye Başkan adayı Emine Edizgil, Eskişehir Şeker-İş Sendikası Başkanı Cengiz Ünder, Odunpazarı Ülkü Ocağı Başkanı Deniz Durak katıldılar. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ülkücü İşçiler Derneği Seyitgazi-Kırka Şubesi Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement