Ultraslan Unı, Şehit Çakıroğlu Adına Kütüphane Açtı - Son Dakika
Spor

Ultraslan Unı, Şehit Çakıroğlu Adına Kütüphane Açtı

Ultraslan Unı, Şehit Çakıroğlu Adına Kütüphane Açtı

24.04.2018 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ultrAslan UNI, sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor... ultrAslan UNI hain terör saldırısında şehit olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu adına Bursa'da 'Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kütüphanesi' oluşturdu.
ultrAslan UNI'den yapılan açıklamada şöyle denildi: "ultrAslan UNI olarak ülkemizin her yerinde açtığımız kütüphanelere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da devam ediyoruz. Bursa Teknik Üniversitesi temsilciliğimiz geleceğe umut olurken, Hain terör saldırısında can veren aziz şehidimiz Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU adına Bursa Gürsu Yüksel Bodur İlkokulu'nda "Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kütüphanesi" oluşturdu.
Kütüphanemizin açılışına katılarak bizleri onurlandıran şehidimizin annesine ve diğer herkese teşekkür ederiz. Eş zamanlı olarak Konya'da Şehit Tim 47 Kütüphanesi ve daha önce Eren Bülbül, Fethi Sekin, Ömer Halisdemir, Öğretmen Necmettin Yılmaz, Öğretmen Aybüke Yalçın, Uzman Çavuş Sinan Oruç, Astsubay Ahmet Çelik, Polis Durmuş Öcal ve diğer şehitlerimizin adına kütüphaneler kurduk. Şehitlerimizin adını her fırsatta yaşatmaya devam edeceğiz. Stadyum içinde taraftar, stadyum dışında vatan, millet duygusu içinde birleşmiş üniversiteli gençlerden oluşan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Yaptığımız projelere hızla devam ederken daha fazla ne yapabiliriz düşüncesiyle yeni projeler üretmenin amacındayız. Bu bağlamda yaptıklarımız ülkemizdeki diğer sayısız taraftar gruplarına, hatta bir çok insana örnek teşkil edebilir. ultrAslan UNI olarak bundan sonra da hem şehitlerimizin adını yaşatmaya, hem de geleceğimizin teminatı kardeşlerimizin eğitimine destek olmaya büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Ultraslan Unı, Şehit Çakıroğlu Adına Kütüphane Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement