Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Kuşadası'nda Anıldı - Son Dakika
Güncel

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Kuşadası'nda Anıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Kuşadası\'nda Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 79. yılında Kuşadası’nda anıldı.

10.11.2017 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 79. yılında Kuşadası'nda anıldı.

Saat 09.05'te Atatürk Meydanı'nda siren sesleri eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma töreni, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'nın Atatürk Anıtı'na çelenk koyması ile devam etti. Çelenk törenine Kaymakam Aksoy, Belediye Başkanı Kayalı, Kuşadası İlçe Radar Komutanı Uğur Ünlü, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, Kuşadası İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Şahin, Kuşadası Liman Başkanı Yaşar Karabacak, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Osman Eralp Çolakoğlu, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri, Güvercinada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen bir programla devam etti. Anma töreninde Kuşadası Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından Atatürk'ün hayatından kesitlerin aktarıldığı bir oratoryo sergilendi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Kuşadası'nda Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. İkamette yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının gizli bölmesi tespit edildi ve şahıs burada yakalandı. Tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi.

  • Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi
    20:33 Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi

    Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur ve kızı Yağmur tarafından keman ve klarnet dinletisi sunuldu. Etkinliğe Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Genç de katıldı. Baba Badur, kızıyla aynı sahneyi paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtirken, kızı Yağmur ise hem konservatuvara hazırlandığını hem de keman eğitimi verdiğini söyledi.


Advertisement