Uludağ'da Kayak Keyfi İçin Akşam Olmasını Bekliyorlar - Son Dakika
3.Sayfa

Uludağ'da Kayak Keyfi İçin Akşam Olmasını Bekliyorlar

Uludağ'da kayak keyfi için akşam olmasını bekliyorlarBURSA - Kayak turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'a günü birlik gelen tatilciler, pistlerde kızaklarıyla kayabilmek için akşam olmasını bekliyor.

18.02.2018 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uludağ'da kayak keyfi için akşam olmasını bekliyorlar

BURSA - Kayak turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'a günü birlik gelen tatilciler, pistlerde kızaklarıyla kayabilmek için akşam olmasını bekliyor.

Gündüz yerli ve yabancı turistlerin oluşturduğu yoğunluktan dolayı pistlerde kayacak yer bulmakta zorluk çeken günü birlikçiler, kızaklarıyla pistlerde kayabilmek için akşam olmasını bekliyor. Akşam üstü kayak kayanların boşalttığı pistlere kızaklarıyla hücum eden günü birlikçiler, boş pistlerde kızakla kayma keyfini çıkartıyor. Özellikle çocuklar boş pistlere ilgi gösteriyor. Bursa'dan iş çıkışı gelen günü birlikçiler, kızaklarıyla gönüllerince eğleniyor..

Özellikle pistlerin boş olduğu akşam saatlerinde kızaklarıyla kaymaya geldiklerini ifade eden günü birlikçi vatandaşlar, "Bursa'dan iş çıkışı arkadaşlarla birlikte oteller bölgesine geldik. Akşam üstü pistler boş oluyor. Kayak kaymayı bilmediğimiz için kızaklarla boş pistlerde kaymanın keyfini çıkartıyoruz. Uludağ çok güzel" dediler.

Uludağ\'da Kayak Keyfi İçin Akşam Olmasını Bekliyorlar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Uludağ'da Kayak Keyfi İçin Akşam Olmasını Bekliyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement