Uludağ'dan Sarıçam Platformu'na Destek - Son Dakika
Güncel

Uludağ'dan Sarıçam Platformu'na Destek

Uludağ\'dan Sarıçam Platformu\'na Destek

Sarıçam Platformu üyeleri, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret ederek platform hakkında bilgi verdi.

08.01.2018 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıçam Platformu üyeleri, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ı makamında ziyaret ederek platform hakkında bilgi verdi.

Ziyarette konuşan İlk Çizgi İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Cansu Güneşer, 38 müteahhit ve tedarikçi firmanın bir araya gelerek Sarıçam Platformu'nu kurduğunu söyledi. Sarıçam'ın şehirleşme noktasında Adana'nın en uygun noktası olduğunu ifade eden Güneşer, kurdukları platform ile bir birliktelik oluşturup Sarıçam'ın avantajlarını kamuoyuna anlatacaklarını söyledi.

Amaçlarının Sarıçam'ın hak ettiği değere ulaşabilmesi olduğunun altını çizen Güneşer, "Sarıçam çok değerli bir yer ve bizlerin de bunu vatandaşımıza duyurmamız gerekiyor. Bunun için Sarıçam'ı daha üst seviyeye çıkarabilmek amacıyla güçlerimizi birleştirdik. Bu noktada Sarıçam Platformu'nu kurarak daha kurumsal bir çalışma başlattık. 'Vakit Tamam, Sarıçam Hazır' sloganıyla tanıtım çalışmalarımıza başladık" dedi.

Platform olarak Sarıçam'ın tanıtımına 1 milyon TL'ye yakın bütçe ayırdıklarını ifade eden Güneşer, "Platform olarak bölgemize yapılan yatırımların takibi adına ilgili kurumlara ziyaretler yaptık. Bunların sonucunu da yavaş yavaş görmeye başladık. Bu noktada biz Sarıçam Belediyesi ile senkronize bir şekilde hareket ederek hizmetlerin daha rantabl bir şekilde yapılmasını arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ da, Sarıçam adına böyle bir birlikteliğin oluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek destek sözü verdi. Belediye olarak kendilerinin de çalışmalarının devam ettiğinin altını çizen Başkan Uludağ, yol, kaldırım ve park bahçe oluşturma noktasında çalışmalar sürdürdüklerini ifade etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uludağ'dan Sarıçam Platformu'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement