Uludağ Ekonomi Zirvesi Sona Erdi - 2 - Son Dakika
Güncel

Uludağ Ekonomi Zirvesi Sona Erdi - 2

Uludağ Ekonomi Zirvesi Sona Erdi - 2

Uludağ Ekonomi Zirvesi sona erdi - 2 Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, dünyadan ve Türkiye'den önemli konuşmacılar ve iş insanlarını bir araya getirdi.

14.03.2015 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uludağ Ekonomi Zirvesi sona erdi - 2

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, dünyadan ve Türkiye'den önemli konuşmacılar ve iş insanlarını bir araya getirdi. Grand Yazıcı Otel'de 13- 14 Mart'ta gerçekleşen Uludağ Ekonomi Zirvesi, gündem yaratan konu ve konuşmacılarıyla ekonominin nabzını tuttu.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katıldığı Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde 20'si yurtdışından olmak üzere yaklaşık 70 önemli konuşmacı yer aldı. Avrupa Birliği Merkez Bankası'nı (ECB) sekiz yıl başarıyla yöneten ECB Eski Başkanı Jean Claude Trichet'nin Avrupa ekonomisine ilişkin beklentilerini paylaştığı Zirve'de, Time Dergisi tarafından 2013 yılında dünyanın en önemli 100 kişisinden biri olarak gösterilen Google Ideas CEO'su Jared Cohen teknolojideki gelişmeler hakkında bilgi verdi. Almanya'nın en çok satan gazetelerinden Bild Gazetesi Yayın Yönetmeni Kai Georg Diekmann'ın 'Silikon Vadisi'nde Neler Oluyor" başlıklı konuşması Zirve katılımcılarının yoğun ilgisini çekti.

İş dünyası Uludağ'da buluştu

Hazine Eski Müsteşarı olan ve 1 Kasım 2014'te IMF İcra Direktörlüğü görevine başlayan İbrahim Çanakçı'nın katıldığı Zirve'de; TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes ve DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Vardan da yer aldı. Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Bülent Eczacıbaşı, Begümhan Doğan Faralyalı, Cem Boyner, Ümit Boyner, Ali Sabancı, İbrahim Çeçen, Nihat Özdemir, Adil Konukoğlu, Aziz Torun, Fuat Tosyalı, Demet Sabancı Çetindoğan, İdil Yiğitbaşı, Muharrem Yılmaz, Vahap Küçük, Abdullah Kiğılı, Hüseyin Özdilek ve Emre Kurttepeli katılacakları oturumlarla iş dünyasının nabzını tutacak.

Uludağ Ekonomi Zirvesi Türkiye'nin önemli CEO ve yöneticileri Levent Çakıroğlu, Agah Uğur, Ahmet C. Dördüncü, Sani Şener, İlker Kuruöz, Selen Kocabaş, Gökhan Öğüt, Erkan Akdemir, Mehmet T. Nane, Özgür Tort, Tamer Özmen, Burak Aydın, Tankut Turnaoğlu, Canan Özsoy, Murat Kolbaşı, Tolga Ulutaş ve Bünyamin Çelikten'i misafir etti.

Finans sektörüne yön veren bankaların genel müdürleri Hakan Binbaşgil, Hakan Ateş, Ümit Leblebici, Pınar Abay ve Serra Akçaoğlu Zirve'de gelecekle ilgili öngörülerini paylaştı.

Afrika ve Çin ekonomisine yön veren isimlerin yer aldığı Zirve'de, söz konusu pazarlardaki fırsatlar konuşuldu. Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde bir taraftan liderlerin global ajandalarına bakılırken, dijitalleşmenin ve dijital şirket olmanın önemi tartışıldı. Perakendedeki değişime dikkat çekilen Zirve'de, Türkiye'nin bölgesel üs ve global güç olması için yapması gerekenler tartışıldı. Liderlerin sürdürülebilirlik ajandalarına da bakılan Zirve'de 'Kadın Dostu Şirketler' ödül töreni gerçekleştirildi.

Güçlü sponsor desteği

Başladığı yıldan bu yana ana sponsorluğunu Çelik Motor Filo Kiralama'nın üstlendiği Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin co-sponsorları arasında Avea, Nef, Samsung, Turkcell ve Vodafone bulunuyor. Citibank, Fatih Belediyesi, Global Liman İşletmeleri, Hafele, Integral Forex, Intel, Microsoft, Nutricia, TEB, UnionPay ve Verifone'un oturum sponsoru olduğu Zirve'de Arzum Okka, Doğa Koleji, TAV Havalimanları destek sponsoru olarak yer aldı. Cnbc-e ve Hürriyet'in medya ortakları arasında yer aldığı Zirve'de, etkinlik sponsorları Denizbank, Finansal Kurumlar Birliği, Garanti Bankası Masters, konaklama sponsoru Ağaoğlu, içecek sponsoru ise Uludağ İçecek oldu.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uludağ Ekonomi Zirvesi Sona Erdi - 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement