Uludağ Yeni Yıl İçin Geri Sayıma Başladı - Son Dakika
Güncel

Uludağ Yeni Yıl İçin Geri Sayıma Başladı

Uludağ Yeni Yıl İçin Geri Sayıma Başladı

Kış turizmini göz bebeği Uludağ’da yeni yıl hazırlıkları tamamlandı.

31.12.2014 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kış turizmini göz bebeği Uludağ'da yeni yıl hazırlıkları tamamlandı. Otellerin yüzde yüz dolduğu gecede turistler, ünlü sanatçı Tuğba Özerk, Işın Karaca, Tuğba Altıntop ve Buziki Orhan'nın konserleriyle yeni yıla girecek.

Kar kalınlığının bir metreyi geçtiği Uludağ'da yeni yıl için geri sayım başladı. Yerli ve yabancı yüzlerce turistlerin akın ettiği Uludağ'da yeni yıla saatler kaldı. Kış turizmin en önemli merkezlerinden Uludağ'da bütün oteller yüzde yüz doldu. Tatilcilerden kimi 2014 yılının son saatini pistlerde kayak yaparak geçirirken, kimisi de otel lobilerinde dinlenerek geçirdi. Bazı turistler ise kar motoru kullanmayı tercih etti.

Uludağ'ın en büyük oteli olan Ağaoğlu My Mountain'in müdürü Murat Pınarcı, "Yılbaşı için bütün rezervasyonlarımız günler içinde dolmuştu. Şu an hiç boş yerimiz kalmadı. Yeni yıla girmek üzereyiz. Bu sebeple telefonlarımız ekstra çalmaya başladı. Yılbaşı özel gecemizde Buziki Oran orkestrası sahne alacak. Ağaoğlu ailesi olarak herkesin yeni yılını kutlarız" dedi.

Grand Yazıcı Hotel Resepsiyon Müdürü Giray Büyükçakır, otel kapasitesinin tamamen dolduğunu ifade ederek "Yeni yıla özel misafirlerimiz için her hazırlığı yaptık. Tuğba Özerk sahne alacak. Güzel bir yıl bizi bekliyor. Bu yıl Rusların gelmemesinin dahili problemlerinden kaynaklandığını düşünüyoruz. Ruslar ve Azeriler bu yıl eskisi gibi ağırlıkta değiller. Onların yerine Arap misafirlerimiz var" diye konuştu.

Öte yandan yeni açılan ve oteller bölgesine kadar uzanan dünyanın en uzun teleferiği de en yoğun günlerinden birini yaşadı. Yolların karla kaplanması sebebiyle yüzlerce kişi teleferiğe akın etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uludağ Yeni Yıl İçin Geri Sayıma Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement