Uluoymak 1 Eylülspor Süper Amatör'de - Son Dakika
Spor

Uluoymak 1 Eylülspor Süper Amatör'de

Uluoymak 1 Eylülspor Süper Amatör\'de

Uluoymak 1 Eylülspor, 1. Amatör Play-Off turunun 7. Haftası’nda Kütahya temsilcisi 1977 Vefaspor’u Gediz sahasında konuk etti.

05.02.2018 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluoymak 1 Eylülspor, 1. Amatör Play-Off turunun 7. Haftası'nda Kütahya temsilcisi 1977 Vefaspor'u Gediz sahasında konuk etti. Taraftarının da desteğini alan Gediz temsilcisi 4-0'lık skorla namağlup liderliğini sürdürdü. Aynı zamanda 2017-2018 sezonunda Gediz-Emet- Hisarcık 1. Amatör Küme şampiyonluğunun da kupasını aldı. Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü, bu maçın ardından Amatör Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

Maç öncesinde düzenlenen kupa törenine Ak Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz, Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komiteleri Başkanı Kerim Şentürk katıldı.

Maçın ardından bir açıklama yapan Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, "Kupa töreninden önce ASKF Başkanımız ve Futbol İl Temsilcimiz bizlerle beraberdi. Davetimize teşrif ettiler. Biz de kendilerine kulübümüzden hatıra olarak hediyelerimizi takdim ettik. Yoğun programı arasında davetimizi kırmayarak bizlerle beraber olan Milletvekilimiz Ahmet Tan'a da teşrifleri dolayısıyla teşekkür ederiz. Artık yalnızca Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü değil Gediz Takımı Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Süper Amatör'de. Bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese ve her zaman yanımızda olan, bizlere güç veren halkımıza, iş adamlarımıza, sporseverlere ve Gediz tribünlerinin alışık olmadığı bayan taraftarlarımıza teşekkür ederiz" dedi.(RB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Uluoymak 1 Eylülspor Süper Amatör'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement