Ulus29'Un Yeni Konsepti Walkin29, Gece Hayatına Hızlı Girdi - Son Dakika
Güncel

Ulus29'Un Yeni Konsepti Walkin29, Gece Hayatına Hızlı Girdi

Kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeyen Ulus29'un yeni konsepti Walkin29, misafirlerine özel sürprizler hazırlamaya devam ediyor.

07.11.2014 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet kalitesini gece hayatına da taşımayı hedefleyen Walkin29, 7 Kasım günü Armin Van Buuren, Nicky Romero ve David Guetta gibi fenomenlerle aynı kabini paylaşan dünyaca ünlü İtalyan DJ Nicola Fasano'yu muhteşem bir gecede ağırlayacak. "I know You Want Me", "75th Brazil Street" gibi satış rekorları kıran pek çok popüler parçada imzası bulunan İtalyan DJ Fasano Walkin29 misafirlerine sınırsız müzik keyfi sunacak.

Popüler parçalar ve birbirinden keyifli orijinal setlerin mimarı Fasano'ya, progressive ve house müzik tutkunu elektronik dans müziğinin vazgeçilmez ismi ünlü DJ Ejoop ev sahipliği yapacak. Power FM'den canlı olarak yayınlanacak ve unutulmaz performanslara sahne olacak muhteşem gece için yerinizi hemen ayırtın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ulus29'Un Yeni Konsepti Walkin29, Gece Hayatına Hızlı Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement