"Ulusal Gençlik Parlamentosu Ulusal Koordinasyon" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

"Ulusal Gençlik Parlamentosu Ulusal Koordinasyon" Toplantısı

Karabağlar Belediyesi ve Karabağlar Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin Organizasyonuyla Düzenlenen "Ulusal Gençlik Parlamentosu Ulusal Koordinasyon" Toplantısı Sona Erdi.

21.02.2011 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabağlar Belediyesi ve Karabağlar Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin organizasyonuyla düzenlenen "Ulusal Gençlik Parlamentosu Ulusal Koordinasyon" toplantısı sona erdi.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, Kent Konseyleri Gençlik Meclisi'nden 120 genç, Kadın Meclislerinden 15 kadın Karabağlar'da buluştu. İzmir'in en genç ilçesi Karabağlar'ı ve yapılan hizmetleri yerinde anlatan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Nazım Hikmet Parkı ve Uzundere Rekreasyon Alanı'ndaki çalışmalarıyla gençlerden büyük alkış aldı.

Başkan Kürüm, toplantı sonrası gençlerin Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri'ndeki akşam yemeğine eşlik etti. TBMM Başkanvekili İzmir Milletvekili Güldal Mumcu, CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol, CHP İzmir Milletvekili Abdürrezzak Erten, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Murat Bakan'ın da katıldığı yemekte Kürüm, gençlere kendilerini çok iyi yetiştirmeleri mesajı verdi. Kürüm, "Topluma yön vermek istiyorsanız, siyasete atılmak, yerel yönetimlerden, sivil toplum örgütlerine kadar çeşitli noktalarda görev almak istiyorsanız, öncelikle çok iyi eğitim almalı, kendinizi yetiştirmelisiniz. Ülkenin kaderini ancak mesleki ve kültürel donanımı yüksek bireyler, liderler yönlendirebilir. Ülkemizin, donanımlı gençlere ihtiyacı var" dedi.

Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Murat Bakan ise yeniliğe, değişime, gelişmeye açık tüm gençlere destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Ulusal Gençlik Parlamentosu Ulusal Koordinasyon' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement