Ulusal Veteranlar ve Masterler Aliağa'da buluştu - Son Dakika
Spor

Ulusal Veteranlar ve Masterler Aliağa'da buluştu

Ulusal Veteranlar ve Masterler Aliağa\'da buluştu

Ulusal Veteranlar ve Masterler Aliağa'da buluştu.

12.10.2020 15:09  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulusal Veteranlar ve Masterler Aliağa'da buluştu. 40 yaş üstü aktif futbol sevdalıları Ulusal Veteranlar ve Masterler Ege Bölge Federasyonu ev sahipliğindeki organizasyonda bir araya geldi. Aliağa Atatürk Stadyumunda Ege Bölge Federasyonu bağlı 26 dernek başkanı, başkanlar karması müsabakasında karşı karşıya geldi. A ve B grubu başkanlar karması sonucunda B grubu başkanları 3-2'lik skorla maçın galibi oldu. Başkanlar müsabakasının ardından Aliağa Masterler ile Sarıyer Şöhretler arasında oynanan hazırlık maçı ise kıran kırana geçti. Zorlu müsabakada Sarıyer Şöhretler, Aliağa Masterler'ı 2-1 mağlup etti.

Aliağa Atatürk Stadyumunda Aliağa Masterler ile Sarıyer Şöhretler arasında oynan hazırlık maçını Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman ve Aliağaspor FK Başkanı Kamil Önal tribünden seyrederken Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu ve Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yalçın Koçyiğit Aliağa Masterler formasını giyerek mücadelede yerlerini aldı. Maçın ardından Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman'a, Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu'na ve Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yalçın Koçyiğit'e Master Veteran futboluna katkılarından ötürü Ulusal Veteranlar ve Masterler Ege Bölge Federasyonu tarafından teşekkür plaketi verildi.

"Bugün ilk defa sahalara inmiş olduk"

Burada konuşan Ulusal Veteranlar ve Masterler Ege Bölge Federasyonu Başkanı Uğur Eren, "Pandemi bizi birbirimizden bir hayli uzaklaştırdı. En son mart ayında Kula'da buluşmuştuk. Pandemiden sonra bugün ilk defa sahalara inmiş olduk. Bugün bizimle birlikte olan, desteğini esirgemeyen Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar'a, Kaymakamımız Ömer Karaman'a, Emniyet Müdürümüz Mehmet Balıkçıoğlu'na, Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yalçın Koçyiğit'e teşekkür ediyorum. İlçelerde bunlar son derece önemli. Mülki amirlerin bizlerle birlikte olması bize güç veriyor" dedi.

"Sporu seven insanlar bir araya geliyor"

Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman ise sporun önemine değinerek, "Biz diyoruz ki; 'spor yapan insandan zarar gelmez.' Sporu seven insanlar bir araya geliyor. Masterler tüm Türkiye genelinde var. Uğur Bey konfederasyonu kurmakla Aliağa'nın bir sembolü oldu. Hem Aliağa sporumuz hem masterler adına bir marka değerimiz. Tesislerimiz övgüye değer. Bu tesisin yapımında emeği olan belediye başkanımıza, kulüp başkanımıza, Aliağa'daki değerli işadamlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu. Karşılaşmaların ardından Aliağa Öğretmenevindeki akşam yemeğinde ise Ulusal Veteranlar ve Masterler Ege Bölge Federasyonu tarafından üye derneklere plaket takdim edilmesiyle program sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ulusal Veteranlar ve Masterler Aliağa'da buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.


Advertisement