Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali'ne Doğru - Son Dakika
Spor

Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali'ne Doğru

Artvin'in Arhavi ilçesinde bu yıl 46'ncısı düzenlenecek Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nde "11. Arhavi Off-Road Oyunları" gerçekleştirilecek.

30.08.2018 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'in Arhavi ilçesinde bu yıl 46'ncısı düzenlenecek Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nde "11. Arhavi Off-Road Oyunları" gerçekleştirilecek.

Arhavi Belediyesi tarafından düzenlenen festival kapsamında, Arhavi Doğa Sporları Derneğinin de katkılarıyla gerçekleştirilecek olan Off-Road oyunları, 1-2 Eylül tarihlerinde yapılacak.

Arhavi Doğa Sporları Derneği Başkanı Hüseyin Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Arhavi sahil dolgu alanı liman bölgesinde özel olarak oluşturdukları zorlu parkurda Türkiye ve yurt dışından yaklaşık 40 aracın yarışacağını söyledi.

Festival kapsamında düzenlenecek Off-Road oyunlarının büyük heyecana sahne olacağını ifade eden Güngör, şöyle devam etti:

"Yarış formatımız araç beygir gücüne göre 3 kategoride olacak. Her kategoride ilk üç araç için derecelendirme olacaktır. Yarış formatımız hıza dayalı olmayıp, tamamen pilot ve yardımcı pilot yeteneğine dayalı olup seyircilere zevk alacakları bir görsel şov olacaktır. Etkinliğimizin birinci günü olan 1 Eylül tarihinde kamp kurulup akşam saatlerinde yöresel konserler ve çeşitli yarışmalar düzenleyeceğiz.

İkinci günü ise saat 10.00 da Off-Road yarışlarımız başlayacaktır. Şimdiden tüm izleyiciler görsel şov yaşayacakları dakikalar diler, yarışmaya katılacak yarışmacılar için bol çamurlu çukurlu eğlenceli bir yarış dilerim. Bizim lakabımız 'Çamur Adamlar' çamuru seven herkesi etkinliğimize bekliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement