Uluslararası Avrasya Türk Dünyası Çocuk Edebiyatı Yayıncılığı Sempozyumu - Son Dakika
Yerel

Uluslararası Avrasya Türk Dünyası Çocuk Edebiyatı Yayıncılığı Sempozyumu

Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde çocuk kitabı yazarları imza günü düzenledi.

17.04.2014 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti (TDKB) Ajansı etkinlikleri kapsamında, Avrasya Kütüphaneciler Birliği Derneği ile ortaklaşa bu yıl ilki gerçekleştirilen, "Uluslararası Avrasya Türk Dünyası Çocuk Edebiyatı Yayıncılığı Sempozyumu"na katılan yazarlar, Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde imza günü düzenledi.

Sarıcakaya Kaymakamı Turan Soğukoluk, Sarıcakaya Çok Programlı Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen imza gününde yaptığı konuşmada, çocukları bir araya getirecek etkinliklerin önemine dikkati çekerek, programa katılan yazarlara teşekkür etti.

Daha sonra öğrencilere Karagöz Hacivat oyunu gösterimi sunulan etkinlikte, yazarlar, Necla Çandağ, Gülçin Yahya Kaçar, Fatma Balcı Yürür, Yılmaz Erdoğan, Gülsevin Kral, Mine Soysal, Sevim Ak, Necdet Neydim, Yalvaç Ural, Melike Günyüz, Mustafa Akgün, Osman Baş, Osman Baymak, Arif Uğur Tamkan, Tuncer Altınköprü, İbrahim Ünsal, Melih Tuğtağ, Üzeyir Gündüz ve Yusuf Dursun kitaplarını imzalayarak, çocuklara hediye etti.

Çocukların yoğun ilgi gösterdiği programda Soğukoluk ve Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler tarafından Karagöz Hacivat Oyun Seti dağıtıldı.

Etkinliğe, Avrasya Kütüphaneciler Birliği Genel Başkanı Mustafa Çalışkan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uluslararası Avrasya Türk Dünyası Çocuk Edebiyatı Yayıncılığı Sempozyumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement