Uluslararası Hemşirelik Kongresi Başladı - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Hemşirelik Kongresi Başladı

Bu yıl Turgut Özal Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı Florence Network Uluslararası Hemşirelik Kongresi gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı.

24.04.2014 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl Turgut Özal Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı Florence Network Uluslararası Hemşirelik Kongresi gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı. Açılış törenindeki semazen gösterisi katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulkadir Şengün, böylesine büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Prof. Şengün, "Dünyada hemşirelik alanında uzman yüzlerce eğitimci, akademisyen ve öğrencinin bir araya geldiği Uluslararası Hemşirelik Kongresi'ne ev sahipliği yapmak ve burada bulunmak Üniversitemiz için ayrı bir gurur" diye konuştu.

Sonrasında söz alan Turgut Özal Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şenol Dane organizasyonun verimli geçmesi temennilerini iletirken, Florence Network Başkanı Jan D. Haijer ise bu yıl 22'ncisini gerçekleştirdikleri toplantının katılımcılara mesleklerinde ayrıcalık getireceğini kaydetti. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurgun Platin Hemşirelik ile ilgili bilgiler verirken, Mevlana Üniversitesi Rumi Barış Enstitüsü adına konuşan Hakan Gök ise katılımcılara Mevlana Celaleddin-i Rumi'yi anlattı.

Programa Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Kösecik, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sacit Adalı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikdat Bozer'in yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Uluslararası Hemşirelik Kongresi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement