Uluslararası Irak Sempozyumu Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Irak Sempozyumu Başlıyor

Uluslararası Irak Sempozyumu Başlıyor

'İnsan hakları', 'adalet' ve 'adil yargılanma hakkının' İslam dünyasında nasıl uygulandığının irdeleneceği Irak Sempozyumu başlıyor.

22.05.2013 16:01  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'İnsan hakları', 'adalet' ve 'adil yargılanma hakkının' başta Irakta olmak üzere İslam dünyasında nasıl algılandığı ve uygulandığının irdeleneceği Irak Sempozyumu başlıyor.

Başta Arap ülkeleri olmak üzere Avrupa ve Amerika'dan 70, Türkiye'den 30 akademisyen, politikacı, hukukçu, sivil toplum temsilcisi'nin katılacağı sempozyumda ayrıca birinci gün Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, ikinci gün ise Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Tarık Haşimi'nin birer konferans vermesi bekleniyor.

Başakşehir Belediyesi, Uluslararası Hukukçular Birliği, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Ortadoğu ve Afrika Araştırmacılar Derneği (Ordaf) ve Hukukçular Derneği'nin işbirliği ile düzenlenen "Irak'ta İnsan Hakları ve Adalet" başlıklı "Uluslararası Irak Sempozyumu" 23 - 24 Mayıs 2013 tarihleri arasında Topkapı Cevizlibağ'da bulunan Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nde yapılacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uluslararası Irak Sempozyumu Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement