Uluslararası Mersin Maratonu Kayıtları Başladı - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Mersin Maratonu Kayıtları Başladı

Mersin'de düzenlenecek olan 3. Uluslararası Mersin Maratonu yürütme kurulu ikinci toplantısını yaptı.

28.10.2017 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de düzenlenecek olan 3. Uluslararası Mersin Maratonu yürütme kurulu ikinci toplantısını yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, spor kompleksinde gerçekleştirilen toplantıya, Mersin Vali Yardımcısı Mahmut Halal, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hasan Gökbel ve Mustafa Kemal Çokakoğlu, Mersin İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hanifi Demiral, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ali Osman Bebek, Atletizm Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Halil Oğuz, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, toplantıda yaptığı konuşmada, maratona 50 bin kişinin katılmasını hedeflediklerini belirtti.

Maratonun hazırlık çalışmalarına yılın ilk başlarından itibaren başladıklarını aktaran Gökbel, "Maraton her şeyden önce Mersin'in uluslararası alanda tanıtımı için çok önemli bir etkinlik. Uluslararası sporcular katılacak, canlı yayınlar yapılacak. Maratonun koşu güzergahları belirlendi. Özellikle Soli Pompeiopolis Antik Kenti'nin tanıtımı açısından oldukça önemli. Görüyorum ki herkes görevine hazır. Biz belediye olarak tüm birimlerimizle bu maratonu çok önemsiyoruz." diye konuştu.

İkincisi gerçekleştirilen yürütme kurulu toplantısında, paydaşlara maraton boyunca yapılması gerekenler konusunda talepler iletildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uluslararası Mersin Maratonu Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement