Uluslararası Mezun Dernekleri Konferansı'nın ilki gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Mezun Dernekleri Konferansı'nın ilki gerçekleşti

'1. Uluslararası Mezun Dernekleri Konferansı'nda 32 farklı kurumu temsilen; Los Angeles, Tilburg, Eindhoven, İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep ve Sakarya'dan gelen 60'ın üzerinde katılımcıyı ağırladı.

14.04.2016 14:59  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabancı Üniversitesi Mezunları Derneği (SÜMED) bir ilki gerçekleştirerek '1. Uluslararası Mezun Dernekleri Konferansı'nda 32 farklı kurumu temsilen; Los Angeles, Tilburg, Eindhoven, İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep ve Sakarya'dan gelen 60'ın üzerinde katılımcıyı ağırladı.

2-3 Nisan 2016 tarihlerinde, Sabancı Üniversitesi Tuzla Kampusunda, Türkiye'de mezunlarına yönelik çalışmalar yürüten tüm üniversite ve lise mezun dernekleriyle bu alanda görevli profesyonellerin davetli olduğu '1. Uluslararası Mezun Dernekleri Konferansı'nda 32 farklı kurumu temsilen; Los Angeles, Tilburg, Eindhoven, İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep ve Sakarya'dan gelen 60'ın üzerinde katılımcıyı ağırladı.

Atılım Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Darüşşafaka Lisesi, İstek Okulları, İzmir Amerikan Koleji, Kadıköy Anadolu Lisesi, Robert Koleji ve TED Ankara Koleji Mezun Dernekleri ve mezun ofislerinin bir araya geldiği konferansta; üyelerle iletişim, aidat ödemeleri, üyelere sunulan faydalar, hukuksal çıkmazlar, kaynak geliştirme, üye bilgilerinin korunması ve güncel tutulması gibi temel konular ele alındı.

SÜMED yaptığı açıklamada; "150.000 kişiyi temsil eden büyük bir güç olarak katılımcı üniversite ve lise Mezun Dernekleri ve mezun ofisleri olmak üzere ilgili tüm kurumlar arasında kuvvetli ve paylaşımcı bir iletişim oluşmasını amaçladığımız 1. Uluslararası Mezun Dernekleri Konferansı'nı ilk kez gerçekleştirmekten büyük onur duyduğumuzu belirtmek isteriz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uluslararası Mezun Dernekleri Konferansı'nın ilki gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement