Uluslararası Öğrenciler Liderlik Akademisi Programı - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Öğrenciler Liderlik Akademisi Programı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ’’Hepimiz dünyanın geleceğini şekillendirmek zorundayız’’ dedi.

20.03.2018 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Hepimiz dünyanın geleceğini şekillendirmek zorundayız" dedi.

Memur -Sen ve Genç Memur-Sen işbirliğinde Uluslararası Öğrenciler liderlik akademisi programı gerçekleştirildi. Programda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Memur-Sen ve Genç Memur-Sen dünya çapında bilinir hale geldiler. Çok aktif ve etkili oldukları için bu kurumları tebrik ediyorum. Bu program eşsiz deneyimler sunuyor. Hepimiz dünyanın geleceğini şekillendirmek zorundayız. Hepiniz ülkenizde önemli pozisyonlarda olacaksınız, ülkenizi ve geleceğinizi şekillendireceksiniz" şeklinde konuştu.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Günay Kaya ise, " Türkiye, binlerce yıllık kadim devlet geleneğiyle her zaman zayıf ve barışçıl elini dünyaya uzattı. Buradaki kardeşlerimizle olan dostluğumuz bu program ile daha da güçlenecek, derinleşecek. Amacımız, buradaki kardeşlerimizle köprü vazifesi görerek ülkelerinde bir bağ kurmak ve sivil toplum kuruluşları olarak sivil bir diplomasiyi de bu anlamda gerçekleştirmiş olmak" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uluslararası Öğrenciler Liderlik Akademisi Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çin'de İşsizlik Oranı Düşüş Gösterdi
    12:09 Çin'de İşsizlik Oranı Düşüş Gösterdi

    Çin'de ankete dayalı kentsel işsizlik oranı 2024 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre 0,3 yüzde puanlık düşüşle ortalama yüzde 5,2 seviyesinde gerçekleşti. Mart ayında ise işsizlik oranı bir önceki aya ve Mart 2023'e kıyasla 0,1 puan azalarak yüzde 5,2 oldu. Ayrıca, kırsal kesimdeki göçmen işçi sayısı da yüzde 2,2 artarak 185,88 milyona ulaştı. Çin'in gayrisafi yurtiçi hasılası ise 2024'ün ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 5,3 arttı.

  • Bandırma'da Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası Başladı
    12:08 Bandırma'da Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası Başladı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen 'Büyükler Bahar Kupası Türkiye Serisi-3' tenis şampiyonası, Türkiye'nin çeşitli illerinden 55 sporcunun katılımıyla başladı. Bandırma Tenis Kulübü ve Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından düzenlenen şampiyona, 19 Nisan Cuma gününe kadar devam edecek. Turnuvaya Türkiye'nin çeşitli illerinden katılan 55 sporcu, Bandırma'da kıyasıya bir mücadele verecek. Bandırma'yı temsil eden 8 oyuncu, şehrin ismini duyurmak için aylar öncesinden hazırlıklarına başladı.

  • Salihli'de Yunus ekipleri ayakkabı hırsızını yakaladı
    12:08 Salihli'de Yunus ekipleri ayakkabı hırsızını yakaladı

    Manisa'nın Salihli ilçesinde devriye gezen yunus ekipleri, şüphelendikleri bir kişiyi durdurup arama yaptı. Yapılan aramada şüphelinin çaldığı ayakkabılar bulundu. Ayakkabılar sahibine teslim edilirken, şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • AK Partili belediye başkanı için de alkış istendi
    12:04 AK Partili belediye başkanı için de alkış istendi

    Bursa İl Seçim Müdürü Mehmet US, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey için alkış istemesinin ardından aynı isteği AK Partili Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık için de yapmıştır.

  • Ayağını çapa makinesine kaptırmıştı, hastanede hayatını kaybetti
    12:03 Ayağını çapa makinesine kaptırmıştı, hastanede hayatını kaybetti

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde tarla sürdüğü esnada ayağını çapa makinesine kaptırarak ağır yaralanan 75 yaşındaki Tacettin Başkan, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Başkan'ın cenazesi, Akyazı Yongalık Civekdağı Mahallesi Camii'nde defnedilecek.

  • Fatsa'da cep telefonunun bataryası şarj sırasında patladı
    12:03 Fatsa'da cep telefonunun bataryası şarj sırasında patladı

    Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir telefon tamir dükkânında, tamire götürülen cep telefonunun bataryası şarj sırasında patladı. İşletme sahibi hızlı bir şekilde yangına müdahale ederek söndürdü.


Advertisement