Uluslararası Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası'nda Şampiyon Türkiye - Son Dakika
Spor

Uluslararası Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası'nda Şampiyon Türkiye

Uluslararası Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası\'nda Şampiyon Türkiye

Antalya'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen Uluslararası Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası'nda, Türkiye şampiyon oldu.

19.11.2017 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen Uluslararası Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası'nda, Türkiye şampiyon oldu.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Gloria Sports Arena'da dün başlayan ve Türkiye, Gürcistan, Macaristan, Polonya, Romanya ve Ukrayna parlamenterlerinden oluşan meclis/parlamento takımlarının katıldığı Uluslararası Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın son günü final karşılaşmasında Romanya ile karşı karşıya gelen TBMM Parlamenterler Futbol Takımı rakibini 2-1 yenerek şampiyon oldu. Türkiye'nin gollerini Saffet Sancaklı attı.

Türkiye takımında MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, Ak Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Ak Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, Ak Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ak Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ak Parti Adana Milletvekili Taner Dağlı, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Köpçü, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, eski milletvekilleri Mevlüt Akgün, Mehmet Geldi ve Osman Ören forma giydi.

Romanya takımında bir dönem Türkiye'de antrenörlük yapan Gheorghe Multescu teknik direktörlük yaptı.

Günün diğer maçında Ukrayna'yı 2-1 yenen Polonya üçüncü oldu. Turnuvada dördüncü Ukrayna, beşinci Gürcistan, altınca Macaristan oldu. Turnuvada dereceye girenlere kupasını Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile PTT Genel Müdür Yardımcısı Adil Zenbat verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Türkiye maçından görüntüler

Maç sonu sevinç görüntüleri

Ödül töreni

Seremoniden görüntü

HABER - KAMERA: Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya),

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Uluslararası Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası'nda Şampiyon Türkiye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu
    10:03 Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri kenarı ile İzzet Arseven Kent Ormanı'nda yapılan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve gezi yolu, kütüphane ve vatandaşların kullanacağı iskele gibi sosyal donatıların bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Sezer, Millet Bahçesi'nin vatandaşlara huzurlu bir ortamda daha kaliteli hizmet sunacağını ifade ederek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ'ye teşekkür etti.

  • Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı
    10:02 Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı

    Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova'da düzenlenen karate müsabakalarında elde ettiği başarılı mücadelelerin ardından 2 altın, 1 bronz madalya kazandı.

  • Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu
    09:48 Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu

    Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, engelli bireylerin sosyalleşmesini sağlamak amacıyla bahçe oluşturdu. Fidan dikimiyle birlikte öğrencilerin yardımlaşma ve iş birliği yapmasını teşvik eden merkez, aynı zamanda çevre bilincini de aşılamayı hedefliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, engelli bireylerin başarılarına ortak olmanın önemine vurgu yaparak, emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Kuşadası'nda Bisiklet Yolu Projesi Büyük İlgi Görüyor
    09:41 Kuşadası'nda Bisiklet Yolu Projesi Büyük İlgi Görüyor

    Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Kuşadası'nda hayata geçirdiği sahil projesi, yerel halk ve bisiklet tutkunları tarafından büyük ilgi görüyor. Bisiklet sürücüleri, Kuşadası'nın sahil bandı boyunca yolun uzatılmasını ve sahil siteleri ile birleştirilerek Milli Park'a kadar gidebilmeyi istiyor. Proje, hem şehiriçi ulaşımı kolaylaştırıyor hem de çevreye duyarlı bir seçenek sunuyor.

  • Down sendromlu milli atlet Emirhan Akçakoca, dünya rekoru kırarak altın madalya kazandı
    09:34 Down sendromlu milli atlet Emirhan Akçakoca, dünya rekoru kırarak altın madalya kazandı

    Antalya'da düzenlenen Trisome Oyunları'nda dünya rekoru kırarak altın madalya kazanan Emirhan Akçakoca, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk'ü ziyaret etti. Vali Soytürk, sporcunun uluslararası alanda büyük bir başarıya imza attığını belirterek gurur duyduğunu ifade etti. Akçakoca ise yeni başarılara imza atmak için çalışacağını söyledi.

  • Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Salon Futbolu Bölgesel Lig müsabakalarında Kadınlar kategorisinde sonuçlar belli oldu
    09:34 Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Salon Futbolu Bölgesel Lig müsabakalarında Kadınlar kategorisinde sonuçlar belli oldu

    Erzurum Teknik Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesi'nin derece aldığı Salon Futbolu Bölgesel Lig müsabakalarında Kadınlar kategorisinde şampiyon Gümüşhane Üniversitesi oldu. Kupa töreninde ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, şampiyon takıma kupasını takdim etti. Şampiyonada 9 kadın ve erkek takımı grup birinciliği için mücadele ediyor.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Çocuk Festivali düzenliyor
    09:10 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Çocuk Festivali düzenliyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, 20-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Uluslararası Çocuk Festivali'nde çocuklara spor, kültür, sanat ve eğlence dolu bir dizi etkinlik sunacak. Festival kapsamında konserler, dans gösterileri, çocuk atölyeleri, çocuk koşusu ve çocuk bisiklet şenliği gibi etkinlikler düzenlenecek. Festival, Mersin'in dört bir yanında coşkuyla kutlanacak ve yurtdışından 14 ülkeden 350 çocuk katılım sağlayacak.


Advertisement