Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali'nde Muhteşem Final - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali'nde Muhteşem Final

Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali\'nde Muhteşem Final

Rize'nin Fındıklı ilçesinde bu yıl 3.'sü düzenlenen Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali, görkemli kapanış galası ile sona erdi.

12.07.2012 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'nin Fındıklı ilçesinde bu yıl 3.'sü düzenlenen Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali, görkemli kapanış galası ile sona erdi.

Tulum, gayda ve çeşitli müzik enstrümanlarının çalındığı Bulgaristan, Osetya, Makedonya, Romanya, Sırbistan ve Gürcistan'dan konukların katılımıyla 5 Temmuz'da başlayan 3. Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali sona erdi. Artvin'in Arhavi, Murgul ve Borçka ilçeleri ile Rize merkez, Çayeli ilçelerinde düzenlenen festivalin galası Fındıklı'da yapıldı. Final programında kortej yürüyüşü Fındıklı Belediyesi önünden başladı. 7 ülkeden 350 dansçının oluşturduğu kortej sırasında her ülke kendilerine ait dans performanslarını sergiledi. Ardından sırayla sahnede gösterilerini sunan konuk dansçılar, katılımcılardan büyük alkış aldı. Festivale katılan ülkelere Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali Komitesi tarafından katılım sertifikası verildi. Daha sonra sahne alan müzik grupları Leta ve Koliva, Fındıklı halkına unutulmaz bir gece yaşattı. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali'nde Muhteşem Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement