Uluslararası Yoga Festivali Uzungöl'de Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Yoga Festivali Uzungöl'de Tanıtıldı

Uluslararası Yoga Festivali Uzungöl\'de Tanıtıldı

TRABZON'da 14- 19 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Yoga Festivali'nin tanıtım toplantısı Çaykara İlçesi'ndeki dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de yapıldı.

05.08.2017 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRABZON'da 14- 19 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Yoga Festivali'nin tanıtım toplantısı Çaykara İlçesi'ndeki dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de yapıldı.

Bölge turizminin göz bebeği konumunda olan ve her yıl binlerce turist tarafından ziyaretçi akınına uğrayan Uzungöl'deki tanıtım toplantısına Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TTSO) Suat Hacısalihoğlu, TÜRSAB Doğu Karadeniz Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök ve Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu, yabancı gazeteciler, yoga hocaları, yoga severler ile çok sayıda tatilci ve turist katıldı.

YOGA SEVERLER UZUNGÖL'DE

Tanıtımda konuşan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Uzungöl turizm destinasyonun çok zengin olduğunu ve bu zenginliğe yoganın da eklendiğini belirterek yoğun katılım bekledikleri etkinlikler sayesinde yoga severlerin doğanın tüm renkleri ile baş başa eşsiz bir deneyim yaşayacaklarını ifade etti. TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu da yoga festivalinin yapılacağı alanlardan birinin dünyada marka olmuş cennet mekanlardan biri olan Uzungöl olduğunu ve yoga hocalarının Uzungöl'ü görmelerinin festivale yapacakları katkıları artıracağını söyledi.

GÖL MANZARASINDA YOGA DENEYİMİ

Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği ve TTSO ile Arap Turizm Örgütü iş birliğinde 'Siyasetten Uzak: Tek Dünya, Tek Kaynak ve Tek El" sloganıyla farklı din, dil ve ırktan gelen Yoga severleri, Sufi ve tasavvuf müziği eşliğinde Türkiye'de buluşturarak tüm dünyaya barış mesajı vermeyi amaçlayan festivalin tanıtımına katılan yoga öğreticileri de daha sonra göl çevresinde gazetecilerle küçük bir yoga deneyimi yaşattı.

- Çaykaratrabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uluslararası Yoga Festivali Uzungöl'de Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement